torstai 2. helmikuuta 2012

Ideointia ja pientä kivaa!

Näin kevään tullen mun alkaa käteni syyhyämään kaiken näpertelyn ja askartelun pariin. Nytkin olisi muhimassa useita "kuningasideoita" kodin sisustukseen liittyen. Mulla vaan ongelmana on se, että aika ei millään riitä tähän näperrykseen. Voisihan sitä kuvitella, että kun päivät pitkät täällä tytön kanssa kahden on niin aikaa olisi vaikka mihin, mutta todellisuus on aika erilainen. Sitten kun saa järjestettyä hetken omaa aikaa niin inspiraatio on tiessään. Tuttu tunne kenellekään?

Törmäsin muuten ihan älyttömän upeisiin mukeihin kauppareissulla lähi-Prismaan. Voisiko enää paljon olla upeammat?


Näiden kanssa kävi vielä niin, että en näitä raaskinut ostaa sillä kauppareissulla ja pari päivää kun ne muhi mun päässä, niin lähetin miehen työmatkallaan asioille. :) Samaan sarjaan löytyi vielä keittiöpyyhekin.

7 kommenttia:

 1. Löysin tieni tänne tuolta White & Fresh -blogista. Meillä rakennetaan juuri uutta taloa ja on mukavaa katsella juttuja uusista taloista. Odotan innolla, että pääsen sisustamaan uutta kotia, joka vielä on sisältä keskeneräinen. Ihana blogi ja kaunis koti teillä.:) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva saada uusia lukijoita! :) Tulenpa vastavierailulle sillä rakennusprojektia on aina ilo seurata, eipä meilläkään kaikki vielä valmista ole... Ja aina löytyy uusia kohteita. ;) Voin uskoa, että oman uuden kodin sisustus on malttamattomana mielessä.

   Poista
  2. Tervetuloa. En juurikaan ole rakentamisesta kirjoittanut, sillä odotan, että pääsen siitä uuden kodin sisustamisesta kirjoittamaan. Haluan laittaa blogiini kivoja juttuja ja en oikein näe kovin viehkeänä kuvia rakennustelineistä yms. Mutta sitten kun alkaa tapetti-, laatta-, ym. jutut, niin sitten muuttuu ääni kellossakin.:)

   Poista
 2. ompas kivoja mukeja oliko kalliita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei olleet edes kalliita, taisi olla 3,50/kpl. :)

   Poista
 3. Hyvännäköiset mukit! Aikamoinen löytö siis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Noissa on aikalailla kaikki kohdallaan, koko väri ja kuvio. :D

   Poista