keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Risteilyhuumaa ja muumeja

Hui, ui. Olin eilen kahden ihanan ystäväni kera Ystävänpäivän piknikristeilyllä. Mitä parhainta seuraa, ruokaa ja shoppailua, mitä sitä muuta voisi toivoakaan!


 Ei niitä buffan jälkkäripöytiä vaan pysty millään kiertämään kaukaa. Tiramisu oli muuten TODELLA herkullista. :)


Mitään kovin sisustuksellisia ostoksia en laivalta tehnyt, vaikka niitäkin olisi vähän ollut tarjolla. Mutta, muutamia muita kivoja löytöjä kylläkin. Itselleni löysin mm. tälläisen kivan Bozzinin käsiveskan, tää on just eikä melkein saman värinen kuin mun talvisaappaani. :)


Pikku-A:lle löytyi tuliaisiksi ultimatesöpöiset Lundmyrin Älskling -tutit.Lisäksi mun ihana mieheni oli selvästi jossain välissä kuunnellut minua ja oli hankkinut ystävänpäiväyllätykseksi minulle uuden World Design Capital Helsinki 2012-Muumimukin. <3

3 kommenttia:

 1. Varmasti ihana reissu ja mukavia tuliaisia toit! Tutit ja laukku molemmat ihania.:)

  Tuo keräilymuki se sitten jakaa kansaa: toiset inhoavat ja toiset suorastaan rakastavat... Tällä hetkellä tuo mukiaihe on muuten suosituin asia, jolla googlen kautta blogiini tullaan.:) Tähän postaukseen googlettelijat päätyvät.
  http://valuakuvasa.blogspot.com/2012/01/wdc-2012-hki-hurraa.html
  Joka päivä useita mukin etsijöitä.:D Kiva, kun miehesi hankki mukin sinulle. Veikkaan, että mukin arvo nousee siinä vaiheessa, kun ne ovat kaupoista loppu ja lisäerää ei paineta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Itse pidän tosi paljon tuosta wdc-mukin tummanpuhuvasta grafiikkatyylistä. Jotenkin paljon mielenkiintoisempaa katseltavaa kuin nämä silotellut uudemmat muumikuvitukset.

   Poista
 2. Ihanan yllätyksen olit saanut! <3 Ja nam nam noita jälkkäreitä!! :D

  VastaaPoista