perjantai 3. helmikuuta 2012

Tervetuloa saunaan!

En ole teille vielä esitellytkään mitään kellarikerroksestamme. Tosin siellä ei ole ihan hirveästi ollut esiteltävää, kun se on toiminut oikeastaan vain varastona, koska autotallimme ja sen yhteydessä oleva varastotila on vielä keskeneräinen, on kaikki ylimääräinen kama ja kausitavarat säilötty siis kellariin. Lisäksi meidän tekninen tila, joka sijaitsee myös kellarissa sai vasta viime viikolla lopullisen lattiapinnan ja hyllyt seinilleen. Joten sielläkin voidaan siis säilyttää jotain tavaraa, mikä tähän asti on pyörinyt laatikoissa pitkin kellaria. Sormet syyhyää järjestämään paikkoja. Noh hiljaa hyvä tulee.

Niin siitä esittelemisestä. Ajattelin, että jospa olisi aika esitellä teille meidän saunaosastoa. Saunan olemme itse suunniteleet ja veljeni on sen mestarimaisesti toteuttanut. Itse olen tosi ylpeä noista saunan nurkissa olevista koteloista joiden takana on ledit, ne oli mun keksintö. ;) Meillä on saunassa myöskin iso tuo jalkalaude (?!), siihen mahtuu sitten Pikku-A hyvin kylpemään. Tykätään molemmat mieheni kanssa kovasti saunomisesta ja halusimme ehdottomasti puukiukaan saunaamme. Meillä on myös varaus sähkökiukaalle, jos joskus alkaa tuntua siltä, että se olisikin mukavampi.

Tervetuloa siis saunomaan! :)
Liitänpä kuvan myös suihkuhuoneesta. Joka itseasiassa on aika iso, mutta se ei juurikaan tästä kuvasta tule ilmi. Huoneen molemmilla reunoilla on huoneen mittaiset muuratut penkit, jotka on laatoitettu. Nämä oli tosi hyvä idea, sillä on tosi ihana istuskella kun pesee itseään, varsinkin jos kovat löylyt laittavat jalat tutisemaan. :) Suihkuhuoneesta tosin uupuu vielä sadesuihkut. Kävi niin ikävästi, että putkimiehemme olivat asentaneet nuo venttiilit normaalia korkeammalle ja jo ostamamme suihkut eivät sitten sopineetkaan. :( Nyt olemme yrittäneet miettiä mitä voisimme tehdä näille, jotta saisimme ne sopimaan...

3 kommenttia:

 1. Kivannäköistä ja varmasti mukava kylpeä hyvissä löylyissä. Meillä tehtiin sama ratkaisu, että puukiuas tulee ja varaus sähkökiukaalle. Kiuas on vielä ostamatta. Olen vertaillut eri merkkejä ja vaihtoehtoja. Laadussa on paljon eroa ja välttämättä se hyvännäköinen ei olekaan parhaiten lämpiävää sorttia... Vertaile siinä sitten:D Varmaan tässä parin viikon sisällä pitää kiuas käydä valkkaamassa. Mukavaa perjantai-iltaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä puukiukaasta lähtee vaan niin hyvät löylyt, etten kyllä vaihtaisi ihan äkkiä sähköiseen versioon. Jo se pelkkä palavan puun tuoksu, tulen loimotus ja rätinä luo oikean tunnelman. Pahahan se on lähteä noita kiukaita verailemaan kyllä. Meillä on kiukaana Kastorin KS-20 ja on tykätty siitä kyllä tosi paljon.

   Mukavaa perjantaita sinullekin! :)

   Poista
 2. On se sauna vaan hieno :) Itsellänikin on pieni saunaremppa pienen pieneen saunaani tiedossa, ihan vaan puuvahalla uudistan ilmettä. Laitan myöhemmin suunnitelmaa blogiini ;)

  VastaaPoista