keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lapsettaako?!

Ehkä ollaan mun miehen kanssa tosi leimejä, mutta ollaan innostuttu tekemään palapelejä. Siis sellaisia +1000 palan palapelejä. Ne on jotenkin tosi koukuttavia.

Hankittiin juuri uusi palapeli, jossa komeilee Thomas Kinkaden maalaama kuva San Franciscon Golden Gate -sillasta. Tällä sillalla on meille enemmänkin merkitystä, sillä olemme aikoinamme asuneet San Franciscon kupeessa ja sillasta on tullut ajeltua ylitse monen monta kertaa.

Ei meillä ole tarkoitus näitä palapelejä olohuoneen seinälle ripustaa, mutta kunhan väsäilemme iltojemme iloksi. :) Joskus on niin kiva tehdä muutakin kuin vaan töllöttää televisiota.

Tästä lähdettiin liikkeelle.

 Tässä kohtaa väsy alkoi painaa.

8 kommenttia:

 1. Tuohan on tosi suloista, kivaa että puuhailette miehen kanssa yhdessä. :) Mun mies on myös hulluna palapeleihin, mutta itse en niille lämpene. Taidan olla vähän kaikki heti mulle nyt-tyyppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan vähän tälläisiä nyhvöjä, kun ei meillä ole mitään kauheen cooleja harrasteita. Mut, meillä on kyllä kivaa yhdessä. :D

   Poista
 2. Kivaa aktiviteettia ja onhan tuossa puuhaa kerrakseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ainakin välillä kivaa vastapainoa hektiselle arjelle. :D

   Poista
 3. Palapelien tekeminen on kyllä hauskaa ja varsinkin rentouttavaa puuhaa! :) Meillä joulunajan perinteisiin kuuluu 1000 palan palapelin kokoaminen miehen ja appiukon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa ja koukuttavaa. Sitä ajattelee jo lopettavansa, mutta jospa vielä tuohon löytäisin sopivan palan ja sitten tuohon... ;)

   Poista
 4. Löysin juuri tänne Paikka maailmassa -blogin kautta - kivalta näyttää, sait uuden lukijan! :) Ja täällä ilmoittautuu myös yksi innokas "palapelaaja", on melkoisen koukuttavaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada uusi lukija! <3

   Palapeleihin jää kyllä koukkuun! :D

   Poista