sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Arvontamuistutus ja musta keittiö

Täällä on viikonloppua oltu viettämässä mummolassa. Eilen kävimme miehen kanssa pikkuisen tuulettumassa ja nyt on sitten tiedossa rentoa himmailua. Tulin teitä muistuttelemaan, että tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua Studio Matryoshkan Maatuska-arvontaan, joten tästä kliks arvontaan. 


Arvonnan lisäksi halusin jakaa kuvia upeasta asunnosta, jonka keittiö pysäytti minut erityisesti. Valkoinen koti ja musta keittiö on UPEA yhdistelmä. Ehkä sitten seuraavaan kotiin... ;)


Upeat valaisimet! Tunnistaako joku nämä?


Ihanat ristikkoikkunat.


Huomatkaa tuo tyylikäs tilanjakajana toimiva istutusallas, klapiseinä ja pysäyttävä taideteos.Ihanan eleetön makuuhuone.


Pyörä kivasti seinällä.


Pahoittelen myös, että kommentteihin vastaaminen laahaa nyt vähän myöhässä. Yritän petrata tämän päivän aikana. Kaikki kommentit on kuitenkin ajatuksella luettu läpi. :)

Mukavaa sunnuntaita ihanat! <3


Kuvat: Bo Bedre

10 kommenttia:

 1. Tosi upea koti! Ihan erityylinen, mitä itsellä/mitä itse tekisin, mutta silti upea. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Olisi muuten tosi ihanaa jos voisi uudistaa sisustuksen aina ihan alusta alkaen aina tasaisin väliajoin, sitä voisi kokeilla erilaisia tyylejä ja sellaisiakin jotka olisi vähän sen oman mukavuusalueen ulkopuolella. :)

   Poista
 2. Todella tyylikäs tuo keittiö, vaikka ei kalpene kyllä loput asunnostakaan! Kiitos kun jaoit tämän, täytyy laittaa kuvia talteen! :)

  Kaiken ihastelevan huokailun lomassa mietin, miten tarkkaan tuo valaisin on Hay:n DLM-pöydälle aseteltava, että tasapaino säilyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kodissa oli jotain tosi ihanaa! Se sai minut pysähtymään ja tuijottamaan näitä kuvia pitkän aikaa. Mutta, nyt kun sanoit niin minäkin mietin vain tuota valaisinta tuolla pöydällä. :D tarkkaa puuhaa varmasti.

   Poista
 3. Tosi jees. Erittäin inspiroiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin. Tuijotin kuvia lumoutuneena todella pitkään. Upeat kontrastit ja paljon hyviä yksityiskohtia.

   Poista
 4. Tosi kaunis keittiö ja muutenkin lumoava ruokailuympäristö viherkasveineen ja valaisimineen. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuus on kyllä tässä asunnossa erittäin onnistunut. Nuo upeat valaisimet viimeistelevät kaiken. Jotkut jutut kolahtaa vaan kovemmin, niin kuin tämä. :)

   Poista
 5. Heips! Löysinpä sattumalta tänne, kivoja inspiraatiokuvia olet keräillyt. Pitääkin poimia blogisi suosikkeihini ja tulla uudelleenkin:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että olet löytänyt blogistani mukavaa katsottavaa ja lämpimästi tervetuloa uudelleen kurkkimaan. <3

   Poista