maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mikä moka

Tein tänään melkoisen mokan tai no, kai näin nyt saattaa sattua ihan kenelle tahansa joskus, mutta että minulle...

Unohdin nimittäin, että tänään oli minun ja miehen kihlauksesta kulunut 9 (?!) vuotta! Ihmettelin hetken, että mitä se mies nyt kukkakimppua kotiin kantaa töistä tullessaan. Kysyinkin vielä, että keneltäs sinä nyt kukkia olet saanut... XD Hassua tämä on siinä mielessä, että minä en yleensä _koskaan_ unohda tälläisiä merkkipäiviä. Mitä lie mielessä nyt pyörinyt -> munkit ja sima! ;) Noh juhlistettiin iltaa sitten purkillisella kuivaa päärynäsiideriä.

Kuvituksena toimikoon meidän neidin kevätvarustus. Päähän piti hakea kesken päivän mamman kutoma vielä vähän liian iso villapipo ja kaulahuivi. Tuli niin söpöt kuvat, että nää oli pakko jakaa. :)


10 kommenttia:

 1. Söpöliini! :) Ja hienot neulomukset, sietää ollakin maireana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! <3 On se mamma aika kivat neulomukset kieltämättä tehnytkin. Tosin ovat ehkä vuodenaikaan nähden melko talviset, mutta kun neidin pitää hienostella niin siihen ei mikä tahansa kelpaakaan. ;)

   Poista
 2. No mutta, sattuuhan tuota ; )
  Juhlitte sitten kymppivuotta.

  Söpö pipo ja kaulaliina - just
  ajankohtaista kevään vihreääkin mukana : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuu sitä juu. Tosin en niinkään olisi ihmetellyt, jos mies olisi unohtanut, mutta että itse menin sen tekemään. ;D

   Pipo ja kaulaliina ovat söpöt. Tosin tähän vuodenaikaan ehkä vähän talviset, mutta neidin mielestä ne olivat just hyvät sisälle. :D

   Poista
 3. Tekevälle sattuu ;) Ei sitä nyt kaikkee voi muistaa :)
  Söpö neiti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sattuu kyllä! :D Muisti on hyvä, mutta armottoman lyhyt.

   Juu, neiti on kieltämättä aika söpöliini kun sille päälle sattuu. :) Nykyään löytyy kyllä jo se känkkäränkkäpuolikin. ;)

   Poista
 4. Voi että tytöllä osaa olla kaunis hymy <3
  Ja myssykin on sievä, ihanaa vappua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Ei taida hymy olla äidiltä peritty, sillä minä en mielestäni osaa kuvissa koskaan hymyillä luonnollisesti.

   Ihanaa vappua teidän perheelle myöskin!

   Poista
 5. Ihana typykkä teillä, supersöpö! Olettekos naimisissa? Me olemme häiden jälkeen uhohtaneet jokaisen kihlajaispäivän ja nyt taas kun oikein miettii, niin sehän meni tuossa maaliskuun lopussa jälleen kerran ohi ;D Jos sitä sitten siihen hääpäivään panostaisi. Hauskaa vappua teidän perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! <3

   Ollaan me naimisissa, tänä vuonna tulee 8 vuotta täyteen. Meillä on yleensä ollut tapana, että on jotenkin pienesti juhlistetty myös kihlapäivää, käyty syömässä tai elokuvissa tai kokattu kotona jotain erityistä. Noh onneksi jollain muillakin on sitten kyseinen päivä unohtunut. ;D

   Ihanaa vappua teidänkin perheelle!

   Poista