tiistai 23. huhtikuuta 2013

Makuuhuone uudistuu

Mainitsin nopeasti sunnuntaina, että ostimme kotiin jotain pitkään harkittua viikonlopun aikana. Saimme nimittäin vihdoin hankittua itsellemme uuden sängyn ja uudet patjat. Nettikeskustelujen ja useiden arvostelujen (sekä hyvän tarjouksen) perusteella päädyimme Jyskin Suomessa valmistettuihin vaahtomuovipatjoihin ja memoryfoam petauspatjaan. Kahden niissä nukutun yön perusteella ainakin vaikuttaa lupaavalta. 

Sänkyrungoksi kipaisimme lähi-Ikeasta pitkään himoitsemani Mandalin. En juurikaan voisi olla tyytyväisempi tähän valintaan, vaikka vähän arvoinkin tuon koivunvärisen puuosuuden kanssa, mutta se on mielestäni juuri se mikä tekee sängystä ihanan ja raikkaan oloisen. Huone kaipaa vielä kipeästi jotain paria tuolle koivulle, mutta eiköhän sitä keksitä, kunhan ehditään. Lisäksi tuo lukuvalaisin, pitäisi kiireesti vaihtaa toiseen, vaan kun en ole löytänyt vielä juuri sitä mitä etsin. Päätykin on suunnitteilla, mutta toteutus vähän vielä ontuu. ;) Kyllä tästä vielä se "meidän" makkari saadaan aikaan, kun ei pidetä liikaa hoppua.
Ihastuin ihan mahdottomasti näihin eläintyynyihin Society6:ssä ja tilasin oman sarvipään (näyttäisi muuten olevan taas free shipping worldwide, vinksvinks). Se on niin kiva, että en tiedä maltanko pitää sitä vain makuuhuoneessa.


Tuo sängyn vastapäinen seinä ei oo kauheasti viime kerrasta muuttunut ja kaipaisikin jotain muuta. Mietintä on käynnissä. Mutta, me ei hoppuilla. :D

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tapetti on ollut minun ikisuosikkini todella kauan ja se oli ehdoton valinta maakuuhuoneen tapetiksi kun kotiamme rakensimme. Se vain on silkkaa rakkautta! <3 :)

   Poista
 2. Koivu tuo kyllä ihanasti lämpöä. Tapetti aiheuttaa täällä edelleen sydämentykytyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että koivu tuo juuri lämpöä tullessaan. Se näyttää yllättävän raikkaalta. :)

   Tapetti on ollut minunkin tapettirakkauteni jo piiiitkään. Eikä siihen kyllä tunnu kyllästyvän. <3

   Poista
 3. Ihana tapetti! Sopii hyvin valkoisten tekstiilien kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 tapetti tosiaan pääsee oikeuksiin kivasti noiden valkoisten tekstiilien ja huonekalujen kanssa.

   Poista
 4. Ihana biisonityyny! Tahtoo kans ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo sarvipää lumosi minut heti ensinäkemältä ja oli ihan pakko saada. :)

   Poista
 5. Ihanan rohkea ja erilainen tuo tummansininen sävy makuuhuoneessa. Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sanna! :) Minäkin pidän tuosta tummansinisestä makuuhuoneen värimaailmasta, se on jotenkin niin rauhoittava. :)

   Poista