maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kultainen keittiö

Halusin jakaa teille jotain minun silmiäni hätkähdyttävää. Pariisilaisen sisustaja Jean-Louis Denoitin asunto on kaiken kaikkiaan aika huikea taidonnäyte, mutta varsinkin asunnon keittiö on aika W-A-U! Vai mitä mieltä olette kultaisista ovista ja marmoritaustasta, sekä lattialaatasta...?
Myös eteisen seinälaatat ja wc.n tapetointi on aika huikeaa. Käykää kurkkimassa lisää kuvia täältä.


Kuvat/images: Afflante

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Virkistävää nähdä tälläisiä hieman rohkeammalla kädellä sisustettuja koteja vaihteeksi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niinpä! Melkoinen showstopper tämä asunto. Ihanan virkistävää nähdä taas kultaa käytettynä sisustuksessa, sillä itselläni on ollut aika pitkä hopeinen kausi, joka ehkä voisi pikkuhiljaa väistyä. Ainakin joksikin aikaa. ;)

   Poista
 3. Marmori ehkä vielä, mutta mulle ei tuo kulta kyllä uppoo. Makuja on monia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas kulta tuntuu jälleen kerran ihan virkistävältä vaihtelulta, sillä ainakin minulla on ollut vallalla jo toooosi pitkään hopeinen kausi. Onneksi mieltään saa muuttaa ja tykätä jostakin joka ennen tuntui ihan tyhmältä. :D

   Poista
 4. miuhun ei myöskään tuo kulta uppoo kyllä ei sitten huonostikkaan. marmoriki jotenki out nykyään miun silmissä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, minä kun oon just ihan intoutumassa kultaan. :D Se on minulla ollut niin hirmuisen pitkä hopeinen aikakausi takana, joten ehkä vaihtelu välillä virkistää. Marmorista olen tykännyt oikeastaan aina, mutta kovin isot pinnat hieman vielä tökkii.

   Eipä silti, en minä kultaista keittiötä kotiini laittaisi, vaikka sitä kuvista onkin hauska katsella. :D

   Poista
 5. Tämä on nyt toinen kultainen keittiö, jonka jossain olen bongannut. Livenä en koskaan nähnyt käytettävän. Mutta on kyllä hätähdyttävä! Itse en varmaankaan uskaltaisi laittaa, mutta ihastelisin varmasti jos törmäisin jossakin. Tykkään siis paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kultainen väri keittiössä oli minulle ihan uusi juttu ja siksi kuva hätkähdyttikin niin paljon. Minustakin on tosi hauska katsoa tällä tavalla tosi rohkeasti sisustettuja asuntoja, vaikka itse en mitenkään uskaltaisi vastaavaa omaan kotiini asentaa. Kulta tuntuu värinä jotenkin mukavalta, sillä ainakin minulla on takanani tooosi pitkä hopeinen kausi, eli vaihtelu virkistää. :)

   Poista
 6. Näin kuvan joku aika sitten ja innokkaat tublr sivun pitäjät ovat tästä ainakin olleet kovin innoissaan. Kuriositeettina hieno, mutta oikeasti, aivan liian överikamaa tavallisen suomalaisen kotiin, eli omaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin aivan liian överi omaan kotiin, mutta valtavan innostavaa katseltavaa. :) Vaikka, eihän sitä tiedä jos joutuisi omat sanat syömään esim. 15 vuoden kuluttua, kun nää on Suomessakin arkipäivää. ;D

   Poista