torstai 4. huhtikuuta 2013

Valinnat

Tänään sain sähköpostia Finnish Design Shopilta, jossa oli mukavaa asiaa. He nimittäin tarjoavat tänään ja huomenna (4-5.4) kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla WELIKEYOU. Itse kokosin haavelistaani oheiset tuotteet, mutta en osaa vielä sanoa lähteekö mitään kuitenkaan tällä kertaa matkaan.

Hay Strap peili, Ferm Living leikkuulauta, Sky Planter ruukkuGubi Pedrera lattiavalaisin, Stelton termoskannu


Aiotteko te käyttää tuon alennuskoodin hyväksenne?*sisältää mainoslinkkejä

Kuvat/images: Finnish Design Shop

9 kommenttia:

 1. Piti kanssa asiasta mainita blogissa, mutta kun mies valtasi koneen. Tuota Sky planteria oon miettinyt ja sitten pari isompaa hankintaa houkuttais, mutta kun ei osaa päättää minkä haluaisi kaikista eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitse ihmeessä kun saat koneen takaisin. On tuo sen verran kiva juttu, että sitä kannattaa tiedottaa laajemmaltikin. :)

   Olisi mukava tietää millaisia hankintoja sinulla on mielessäsi. :) Mä taas olen päättänyt, että tuo Sky Planter olisi tosi kiva keittiön ikkunan edessä roikkumassa. :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tuli tilaus tehtyä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä. Mä vielä jahkaan oman tilaukseni kanssa. Tekis niin mieli tilailla, mutta kun hullaritkin on jo ensi viikolla niin nekin tietää sitä rahanmenoa. Huoh.

   Poista
 3. Minäkin onneks huomasin facesta ton alekoodin. onneksi. lähti tilaus matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan tilata, kun tälläisistä designtuotteista on niin kovin harvoin mitään alennusta.

   Poista
 4. Ei pysty, vielä eletään säästökuurilla kotihoidontuella. Yritän parhaani mukaan priorisoida hankintoja ja jotenkin vielä kalenteroida niitä, että rahareiät olisivat tasaisesti jaksotettuja sen sijaan, että yhtäkkiä tulisi isoja menoja. Ja ennenkaikkea pyrin siirtämään kaikki mahdolliset hankinnat ajassa eteenpäin, ensi kesään tai syksyyn tai talveen.

  Tuo leikkuulauta on kyllä söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillä täälläkin elellään. Mulla tosin polttelisi taskun pohjalla edesmenneeltä mammaltani saamani pikkuinen perintöraha, joka olisi tosi kiva käyttää johonkin sellaiseen mitä katselen ja ihastelen päivittäin. Olisi mukava muisto muiden lisänä.

   Poista
 5. Täällä on tuo leikkuulauta toivelistalla! :)

  VastaaPoista