lauantai 20. huhtikuuta 2013

Vanha lapa

Viime viikonloppuna kirpputorilta tarttui mukaan koristeellinen rukinlapa, jonka ajattelin sopivan noiden vanhojen kengänlestien seuraan olohuoneen tasolle. Aika mukavasti se tuntuikin tähän asetelmaan istuvan. Ainakin omaa silmää miellyttää tälläinen uuden ja vanhan liitto.

Sohvapöydällä kynttiläalustana ollut "hopealautanen" väistyi myös pois pöydältä ja asettelin sen nyt tuohon noiden taulujen seuraksi. Inasen liian iso se on tuossa, mutta mietitään ja mutustellaan missä olisi parempi paikka. Se tässä sisustamisessa on niin mukavaa, kun koskaan ei ole valmista. Aina pystyy miettimään ja uudelleenjärjestämään, jolloin vanhoistakin tutuista jutuista voi saada jotain ihan uutta irti.

Tänään on ollut ihana päivä. Aloitimme päivän reippaalla leikkipuistoilureissulla ja siitä jatkettiin ostoksille sekä syömään siipiä. Pari tärkeää juttua tulikin hankittua, mutta niistä lisää myöhemmin kun saadaan asennukset suoritettua. Nyt suuntaan saunan lauteille.

Ihanaa lauantai-iltaa! <3

13 kommenttia:

 1. Meillä on myös lestejä kotosalla, mutta lapa meillä on saaressa.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vanhat puiset esineet on jotenkin niiin kauniita. Välillä sitä pysähtyy miettimään, että kenenkähän jalkoihin tuolla pienellä lestillä on kenkiä tehty... <3

   Poista
 2. Tosi kaunis lapa! Ois mäkin mukaani napannu jos ois tielle sattunu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli minustakin niin kaunis etten malttanut jättää sitä. Hintakin oli enemmän kuin kohdillaan, 2 euroa oli pyynti. Tuon lavan puunsävy on juuri sopivan pehmeän vaalea.

   Poista
 3. Moi! Lapa näyttää oikein kivalle! Olen noita kirpputoreilla nähnyt, mut nyt alkoi vasta houkuttaa ihan omaankin kotiin... :) täällä kanssa esineiden venklaus käynnissä, kun kohta joka näytti vielä pari päivää sitten oikein hyvälle, ei nyt enää miellytä yhtään! Loputonta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä nappaamassa omasi, jos vaan jostain löydät. :) On tämä sisustaminen kyllä välillä aikamoista venklausta, mutta ei sitä tekisi jos ei siitä tykkäisi, eli ainakaan minua ei yhtään haittaa, että on loputonta. :D Joskus, joku juttu alkaa "ottaan silmään" vaikka se ensin onkin ollut ihan hyvä. Muutos tekee ihmeitä ja mieli piristyy.

   Poista
 4. Onpa kaunis lapa! Pelkän kuvan perusteella en tosin olisi tiennyt, mikä esine on kyseessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä, en minäkään ennen tiennyt oikeaa nimitystä tuolle kapistukselle. Tiesin, että liittyi rukkeihin ja kuukkeli auttoi loput. :D

   Poista
 5. Rukinlapa näyttää asetelmassa tosi kivalle ja sopivan omaperäiselle. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! <3 tykkään tosi paljon tälläisistä vanhoista jutuista yhdistettynä kaikkeen uuteen. :)

   Poista
 6. Toivottavasti hoksaat tämän kommentin vielä täältä. Todella kaunis tuo lapa! Mikähän sävy tuo teidän seinän harmaa mahtaa olla? Sopivan vaalea ja oikeesti harmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hoksaan kyllä. Minulla on kommenttien tarkistus päällä, joten kaikki tulee luetuksi. :)

   Kiitos, tuo lapa oli minustakin melkoinen löytö, hintaakin oli vain 2 euroa! :) Ollaan oltu hirmuisen tyytyväisiä tuohon maalisävyyn olohuoneen seinässä. Se on juuri täydellisen vaaleanharmaa ilman taittoa siniseen tai liilaan. Sävyä haettiin pitkään ja löysinkin tämn sävyn tikkurilan ulkomaalikartoista, sävyn numero on 618x. Eli joskus kannattaa laajentaa näemmä tuota katsantoa, kun samat sävyt tietty saadaan sävytetyiksi mihin maaleihin vain. :)

   Mukavaa iltaa sinulle! <3

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Säästän koodin tulevaisuuden varalle.Kerittiin jo oma harmaa löytää.

   Poista