tiistai 2. huhtikuuta 2013

Asetelmia

Jäin pyörittelemään mielessäni tuota olohuoneen tason asetelmaa. Eilen ilalla ryhdyin tuumasta toimeen ja pyörittelyn tulos oli tämä. Omaan silmään tämä näyttää nyt paljon paremmalta, eli parempaan suuntaan ollaan menossa, vai mitä? Ja sitten seuraa tsiljoona kuvaa...

Edellinen järjestys löytyy täältä.


Niin, ja Maisahan se siellä rullaluistelee. :D Meillä Maisa on ihan hirveän kova juttu tällä hetkellä. Vinkkinä muille pienokaisten vanhemmille, joita Maisa innostaa, että Lidlissä näytti olevan iso kasa Maisa dvd:itä myynnissä edullisesti.Asetelmien teko on sitten samalla hirveän kivaa ja järisyttävän ärsyttävää. Mikä siinä on kun ne päässä muhineet ideat ei sitten yleensä koskaan näytäkään niin hyvältä kuin sitä luulisi...?

Paraniko teidän mielestä?


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, ehjempi kokonaisuus. Sanopas se miten se voikin olla niin hankalaa, ainakin joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tosiaan joskus se voi olla eitysen haastavaa tai sitten joku tietty paikka osoittautuu jotenkin sellaiseksi, että sitä ei saa mieleisekseen.

   Poista
 2. Minustakin näyttää paremmalta. Kello ehkä jää hieman yksinäiseksi tuossa matalassa päässä, sopisiko se paremmin toisen päähän?

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) minä yritin sitä toiseenkin päähän niitä sovitellessani, mutta silloin toinen pää jäi liian raskaan oloiseksi. Olkoon tuossa nyt toistaiseksi ja katsotaan mitä silmät sanoo. :D

   Ihanaa loppuviikkoa sinullekin! <3

   Poista
 3. Hellurei, uusi blogituttavuus täälläkin. Ihana koti sinulla!

  Pyytäisin apua tuon seinään pultatun kaapistosi kanssa. OSaatko antaa summittaisia mittoja ja firmaa, jolla teetätit? Olen samanlaista suunnitellut, mutta meidän tilamme vaatii erikoiskapean, minkä vuoksi meinaavat hinnat karata pilviin...

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun löysit blogiini ja kaunis kiitos! <3

   Meillä tuo seinään pultattu kaapisto löytyi niinkin helposta paikasta kuin Ikeasta ja se on Ikean Bestå-mallistoa. Kaappi on mitoiltaan seuraavanlainen leveys: 120 cm, syvyys: 20 cm, korkeus: 64 cm ja niitä siis kaksi kappaletta päällekäin.

   Poista
 4. heippa!
  todella ihana koti sinulla! asetelmista pidän itsekin, mutta meillä mies pitää yksinkertaisesta eli kaikki ylimääräinen pidettävä minimissä ;) Saanko udella mistä teidän olohuoneen taso on löytynyt? sekin on tyylikäs!
  t. elliina

  VastaaPoista