maanantai 10. maaliskuuta 2014

Helppo kevätmuutos

Pidän kodin sisustamisessa helposta muunneltavuudessa ja yksi oman kodin sisustuksen kulmakiviä ovatkin sohvan koristetyynyt, niin tyhmältä kuin se kuulostaakin. Niihin minulla on kehittynyt jonkinlainen fiksaatio ja kaapista löytyykin aikamoinen kokoelma erivärisiä ja kuvioisia koristetyynyn päällisiä. Sisustuksen ilmeen vaihtaminen on hyvin helppoa kun apuna käyttää juuri näitä helposti vaihdettavia tekstiilejä, viherkasveja ja pieniä koriste-esineitä. Aina ei siis tarvita isoja uusia ostoksia tai kalusteiden heivauksia, vaan pienillä asioilla on isoja vaikutuksia.

Ellokselta löytyikin aika monta tosi kivaa vaihtoehtoa. Kokosin kolme erilaista kollaasia, ensimmäisessä keskityin mustavalkoisiin tyynyihin, toisessa sitten vähän väriä kevääksi ja kolmanteen muodostui ryhmä lastenhuoneisiin sopivia tyynyjä. Kaikki tyynyt olivat niin kivoja, että voisin hyvin nähdä jokaisen meilläkin.


Lesley tyynynpäällinen 8,95
Natalia tyynynpäällinen 8,95
Justine tyynynpäällinen 5,95
Tyynynpäällinen 15,95
Kub-tyynynpäälliset 2kpl 9,90
Shades tyynynpäällinen 10,90

Tyynynpäällinen 17,95
Zara Home Faded flowers tyynynpäällinen 29,95
Carrié tyynynpäällinen 8,95
Kakel tyynynpäällinen 12,90
Zara Home Parrot tyynynpäällinen 29,95
Justine tyynynpäällinen 5,95


Hubert tyynynpäällinen 8,95
Zara Home Bear tyyny 25,95
Molly koristetyyny 17,95
Hedgehog tyynynpäällinen 8,95
Zara Home Rabbit tyyny 25,95
Mira tyynynpäällinen 8,95

Itse ihastuin erityisesti tuohon mustavalkoiseen Lesley-tyynynpäälliseen, sekä oikeastaan kaikkiin noihin värillisiin tyynyihin. Se kevätmieli on jo sen verran korkealla, että värit tuntuvat oikein hyviltä, mitä enemmän sen parempi. Lastenhuoneeseen ottaisin oikein mielelläni tuon hauskan Hubert tyynynpäällisen ja tuon söpöisen Molly -puputyynyn.

Innostaako koristetyynyt teitä? Entä löytyikö suosikkeja näistä kollaaseista?


Kuvat/images: ellos


*sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Kiitos, ihana postaus! Olen etsinyt keväisiä sohvatyynyjä ja tässähän niitä kasapäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla Syhi, että tykkäsit postauksesta! <3 Minäkin ihastuin niin kovasti näihin tyynyihin, että mieleni tekisi tilata melkein nämä kaikki. Yritän kuitenkin ensin käydä lävitse nuo kaapista jo löytyvät tyynyliinat ja katsoa olisiko siellä jotain käyttökelpoista.

   Poista
 2. Voi apua noi Zara Homen tyynynpäälliset! Ihailin noita Dubaissa Zara Homessa ja noihin teemoihin oli tehty niiiin mielettömiä esillepanoja! Aivan ihanat, voi kun voisi muuttaa koko kämpän tollaseks tropiikiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Zara Homen tyynyt ovat niiiin herkullisia! Täytyy käydä tarkistelemassa josko kangaskaupasta löytyisi jotain vastaavanlaista kangasta ja hurauttelisi päälliset itse. Tuollainen tropiikkiteema houkuttelisi nimittäin kesäksi kyllä aika kovasti.

   Poista
 3. Vitsit miten kivoja tyynunpäällisiä,. Niitä olisi juurikin hankintalistalla kevääksi. Ja vitsit miten kiva blogi sulla. Löysin tänne vasta ja jäänkin seurailemaan. Mukavaa viikon alkua.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini Saga! <3 Tulen ihan varmasti vastavierailulle! :)

   Poista