keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Höyhenenkevyttä

Kaipasin jotain pientä näperreltävää. Sellaista, joka olisi melko helposti ja vähällä vaivalla toteutettu, mutta kuitenkin sellainen, että siitä irtoaisi vähän sitä tekemiseniloa. Päädyin etsimään inspiraatiota jälleen kerran verkosta ja moninaisten aasinsiltojen kautta päädyin sivustolle, jossa oli ohje paperista leikeltyihin höyheniin. Noh, koska tuolta olohuoneen sohvatyynyistäkin löytyy höyheniä, niin ajattelin, että testataan. Voin kertoa, että tuollainen pieni näpertely oli vaihteeksi oikein virkistävää. Harmittelin vain, että kartonkeja ei kotoa löytynyt ihan niissä sävyissä kuin olisin tahtonut, mutta tälläisellä kokoonpanolla lähdettiin liikenteeseen. Seinälle ne pääsivät mieltä virkistämään ja kevättä tuomaan. Ehkäpä näistä voisi jatkojalostella vaikkapa jonkinlaisen taulunkin.
Arvatkaas vaan oliko aika haasteellista saada kuvattua nämä höyhenet tuossa heijastelevan julisteen vierellä. Joka kuvassa oma naama heijasteli kauniisti taulusta kuin peilistä. Noh, mennään näillä, jossa näkyy vähiten sitä pärstää. Tosin tänään on tukka kunnossa, siitä piti huolen päivällä heitetty parturikeikka. Sekin kyllä virkisti mieltä aika mukavasti.

Jos joku muu muuten kaipaa hyvää mallia höyhenille, niin oman mallini löysin tältä sivustolta. Itse en tahtonut alkaa hapsuttamaan tuota reunaa, koska omaan silmään näyttivät juuri sopivilta tuollaisina.

10 kommenttia:

 1. Vautsi, hienoja. Harmi kun omat askartelutaidot on mallia suorankaan viivan leikkaaminen ei onnistu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sandy! <3 Äläs nyt, ei nämä olleet kovin vaikeita leikeltäviä. Sinun pitäisi kokeilla, voit yllättyä omista taidoistasi. :)

   Poista
 2. Ihastuttavia! Tuossa olisi ideaa pääsiäiskattaukseenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa minäkin mietin. :) ainakin pääsiäiskoristeluissa aion näitä käyttää. Aloitinkin jo leikkelemään niitä lisää eri väreistä. :)

   Poista
 3. Ihania!! Onnistunut askartelu! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan herkkiä! Kiitos vinkistä, kokeiluun menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! :) Onnistuivat kyllä yli omien odotusten ja ehdottomasti kokeiluun sielläkin päässä. Näpertely oli tosi mukavaa! :)

   Poista
 5. Ihana pieni yksityiskohta, kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 6. Oih, ompa suloiset! <3 Hmmmm, mihinkähän meille sopis tuollaiset...

  VastaaPoista