maanantai 31. maaliskuuta 2014

Keväistä mieltä

Viikonloppuna nautittiin tosissaan todella kauniin keväisestä säästä ja vietettiin laatuaikaa perheen kanssa. Mummolan pihaan oli puhjenneet ensimmäiset krookukset, muurahaispesässä näkyi melkoinen kuhina jota neiti pääsikin ihmettelemään isän kanssa, päästiin myöskin vähän rapsuttelemaan hepoja. Joki oli sula ja kaikilla mieli korkealla.


Kyllä maalla on mukavaa...

4 kommenttia:

 1. Oi, siellä on jo krookukset kukassa. Omani ovat olleet jo muutaman viikon hyvässä kasvussa mutta nuput eivät ole auenneet.

  Hei, osaatko muuten kertoa, kun bloggerin lukuluettolossa päivityksesi kohdalla näkyy aina ensimmäinen päivityksesi kuva tekstin mukana (niinkuin monella muullakin blogilla) mutta oman blogini kohdalla näkyy vain pelkkä teksti. Olisi mukava saada lukuluetteloihin tekstinjoukkoon myös kuva. (Jos ymmärsit yhtään mitä tarkoitin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidänkään pihassa vielä kuki, mutta mummon viherpeukalo taitaa olla melkoinen taikapeukalo. :D

   Hhmmm... Tarkoitatko siis, että sinun blogissasi olevassa lukuluettelossasi näkyy vain pelkkä blogin nimi? Jos tämä on ongelmasi niin se ratkeaa helposti sillä, että menet tuonne bloggerin ulkoasu-kohtaan ja valitset sen sinun lukuluettelosi kohdan siitä sinun sivusi rakenteesta. Elikkä niistä lisäämistä Gadgeteista valitset sen missä lukee: Luen. Aukeavassa ikkunassa voit sitten voit laittaa "täpän" kohtaan, jossa lukee, että: pikkukuva uusimmasta kohteesta (muistaakseni se oli juuri tuo valinta). Sitten vaan tallettelet ja pitäisi näkyä. Kerro ihmeessä jos ymmärsin väärin kysymyksesi. :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta päivältä maalla, kauniita maisemia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalla on kyllä aina niin mukavaa, tai ainakin näin keväällä ja kesällä. Lapsuuden kotikylän maisemia arvostaa kyllä ihan eri tavalla kun asuu muualla. :)

   Poista