sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Remonttihommia tytön huoneessa

Täällä on viikonloppu vierähtänyt remonttitunnelmissa. Saatiin pappa miehen avuksi ja vihdoin saatiin aloitettua tytön huoneen remontti. Raitatapetit on huspois ja valkoista maalia seinissä (ja pieni pätkä pinkkiäkin). Uutta tapettia saadaan odotella vielä pari viikkoa, mutta ei haittaa. Hyvää kannattaa odottaa. :DNythän nuo tammenväriset listat kyllä pomppaa esiin varsin ikävästi, mutta juuri tällä hetkellä ei kyllä lähdetä niitä vaihtamaan tai maalaamaan. Luultavasti sitten kun kalusteet on paikoillaan niin eivät ihan yhtä kovasti käy silmiin. 

Kalustesuunnitelmat käyvät juuri nyt kuumana ja tuota Ponya lukuunottamatta ei varmaan mitään vanhoja kalusteita huoneeseen tule jäämään. Tuo valkoinen väri avarsi huonetta ihan älyttömästi ja teki siitä samalla tosi valoisan. Kattovalaisin vain koki hieman kovia remontin aikana ja nyt on ihan hyvä syy siis hankkia ihan uusi valaisin kattoon. Josko kenties nyt se Myy...  

Parempaa raporttia seuraa kun päästään seuraavaan vaiheeseen. Nyt makuuhuoneessa odottelee pikkuinen viimeistelyprojekti, josko siitä lisää huomenna. 

5 kommenttia:

 1. Herkullisia värejä! Nuo verhot ovat ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! <3 Verhot ovat minunkin suosikit. Onneksi niiden pitäisi sopia kivasti myös uuteen tapettiin, joten ne saavat jäädä. :)

   Poista
 2. Jäänpä innolla oottamaan tätä...jos sais vinkkejä tästä meidänkin muksulaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä saadaan tänne aikaiseksi. Haluaisin vaan jo niin kovasti tuon uuden tapetin seinälle, jotta tilaa olisi helpompi hahmottaa. Lasten huoneisiin sopivia kalusteita ei muuten ole ihan hirveän helppo löytää, ainakaan sellaisia jotka palvelisivat käyttötarkoitusta ja olisivat silmäänkin kivoja. Onneksi Ikea sentään tarjoaa muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja, sillä muissa liikkeissä nimenomaan lapsille tarjotut pyöreänpehmeät vanhalla roosalla, -vihreällä tahi -sinisellä maalatut mäntykalusteet eivät oikein iske.

   Poista
  2. Totta. Ikeassa kivat on Stuva-järjestelmä ja sitten tietysti Method-kaapistoista saa rakennettua vaikka mitä. Itellä on perintökalut lastenhuoneessa ja kynnys on kova niiden vaihtamiseen. Ehkä sitten, kun lapsosista tulee koululaisia muutoksiin viitsii ryhtyä...

   Poista