maanantai 24. maaliskuuta 2014

More or less

Olotila alkaa pikkuhiljaa palailemaan takaisin elävien kirjoihin. Viikonlopun pyhittäminen levolle oli todella hyvä ajatus ja vielä kun sitä pääsi viettämään mummolassa, jossa riitti apuvoimia tytön hoitoon ja kaikkeen muuhunkin niin ei ollut kyllä yhtään hassumpaa. 

Tänään pääsin viettämään oikein luksusiltaa kun kurvattiin hyvän ystävän kanssa Ikeaan. Mikäs sen mukavempaa kuin rupatella niitä näitä ja ihastella sisustuksia. Itselläni ei sen kummempia asioita ollut ostoslistalla, mutta mukaan tarttui kuitenkin jotain pientä kuten aina (mikä ihme siinä on?!). Muistin onneksi kehysosastolle päästyäni, että ostin Tukholmasta julisteen, johon sopivaa kehystä ei ollut kotosalla valmiiksi. Kehys siis lähti matkaan ja juliste pääsikin seinälle samantien kun kotiin päästiin. Pakkohan se oli sitten samalla kuvatakin, vaikka eipä nämä kellertävät ja puhkipalaneet keinovalokuvat mitään herkkua silmille ole. Kokeillaan vaikka huomenna sitten ihan luonnonvalossa samaa.

Julisteen teksti puhutteli minua tosi kovasti. Tuota on omana mottona yritetty kantaa, välillä siinä onnistuen paremmin ja toisinaan vähän huonommin. Onneksi tuo alaviite antaa paljon anteeksi, niin sopii tämä meidänkin seinälle. 

Vai joko nämä tekstijulisteet on ihan pannassa? Eli hitti vai huti?

4 kommenttia:

 1. Miun silmään näyttää hitiltä :) tuo kevyt fontti tuo raikkaan ilmeen tauluuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minustakin tuo henkäyksen kevyt fontti näytti niin kivalta.

   Poista
 2. Minä tulen aina ihan jälkijunassa kaikkien trendien ja hittien suhteen (enkä oikeastaan jaksa mieltäni vaivata sillä onko trendi jo out, jos jostakin tykkään) ja minun silmääni näyttää ainakin tosi kivalta. Tuo Less is More on muutenkin asia, jota yritän toteuttaa omassa sisustuksessani (aina en tosin ihan täydellisesti onnistu:D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu se on vähän itselläni. Saaatan kyllä innostua asioista jo ihan etunenässä, mutta monesti jään harkitsemaan sitä omaan kotiin tuomista, että sitten kun vihdoin olen saanut tehtyä päätöksen siitä pidänkö oikeasti vai enkö niin trendi on jo ihan pásse. :D

   Poista