perjantai 14. maaliskuuta 2014

Oranssia ja minttua

Meillä mies on tällä viikolla viettänyt talvilomaa ja alkuviikosta suuntasimmekin ensin päiväksi Vantaalle Flamingo-kylpylään, josta jatkoimme sitten tiistaina matkaa Päivä Tukholmassa risteilylle. Tukholmassa otettiin aika rauhallisesti. Mitään sen erityisempää emme etsineet, mutta katselimme vähän sitä sun tätä. Minulla on raskauden viimeinen suora alkanut tekemään pientä vaivaa vähän enemmän kävellessä tai muuten jaloillaan ollessa, joten lepohetkiä pidettiin tiuhaan tahtiin. Matka sujui muuten oikein mallikkaasti, mutta neitonen, jolla oli jo lähtiessä pientä nuhaa sai sitten kuumeen kiusaksi juuri silloin Tukholman päivänä. Onneksi matkaan oli varauduttu lasten kuumelääkkeillä kaiken varalta ja niistä olikin todella iso apu. Harmitti vain toisen puolesta kun tuo laivamatka oli neidille niin kovin odotettu juttu ja nyt jäi aika paljon vähäisemmälle leikkihuoneet ja muu ohjelma. 

Ihan ilman niitä matkatuliaisia ei päästy Tukholmasta lähtemään vaan jotain pientä lähti kuin lähtikin mukaan. Olohuoneeseen bongasin DesignTorgetista kaksi herkullisen väristä Herstalin kynttilänjalkaa. Samalla vaihdoin hempeän vaaleanpunaisen värin pois turkoosin rinnalta ja muistin, että omista kätköistä löytyi juuri sopivat lohenpunaiset tyynyliinat tilalle.


Kaapin kätköistä kaivoin uusien kynttilänjalkojen rinnalle vielä tuollaisen vanhan valkoisen kynttilänjalan. Olen ne äidiltä joskus saanut ja ovat ilmeisesti olleet hänen ja isäni kihlajaislahja (niitä siis löytyy kaksi kappaletta). Uutta ja vanhaa ritirinnan. <3

Olohuoneen ilme raikastui aika mukavasti. Taas jaksaakin hetken tuijottaa samoja nurkkia ennenkuin mieli halajaa jotain muutosta. Minulla raskaus vahvistaa tuota muutoshalua, mutta kyllä tunnustan kaipaavani pieniä muutoksia muutenkin melko usein. Ehkä se on tämä kotonaolo joka tekee tepposia. Samoja seiniä ja nurkkia kun tuijottelee päivästä toiseen tulee niin paljon herkemmin se tunne, että ääh, nyt en jaksa enää katsella tätä ja voisiko jonkin asian uudistaa jotenkin. Vaivaako teitä muita sama tunne?

Ps. kommentteihin pyrin vastailemaan tämän illan aikana.

8 kommenttia:

 1. Mahtavan virkistävä väripari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minustakin tuosta väriparista saa tosi kivasti energiaa!

   Poista
 2. Tosi kauniin raikas väriyhdistelmä. Niin kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! :) Kevättä tosiaankin, tosin ulos katsoessa tuo maahan ilmestynyt lumi ei houkuttele, mutta onneksi ilma muuten tuntuu jo niin keväiseltä!

   Poista
 3. Ihanan raikasta :) Olen haaveillut meille vaaleansinisestä sohvatyynystä, mutta tuo turkoosi voisi ollakin kivempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on oikein hyvä valinta! Minttu ehkä vielä parempi. :D Vikaan ei voi silti mennä vaaleansiniselläkään.

   Poista
 4. Minut yllätti aivan sama väripari joitain viikkoja sitten ♥
  Kumpikaan väri ei ole ikinä kuulunut sisustukseen mutta kuin varkain ne asettuivat meidän sohvalle. Minulla ajatus lähti Novitan langoista mutta H&M yllätti samoilla sävyillä ja Kuopiossa oli vielä lohi/koralli sävyiset pellavayynyliinat alessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää miten jotkut väriparit ovat kuin tehty toisilleen, vaikka niitä ei ensiajatuksella voisi kuvitella toistensa viereen. :) Minä en vielä H&M:ltä olekaan huomannut bongata tuota väriyhdistelmää. Pitääpä mennä heti tarkistelemaan.

   Poista