perjantai 24. helmikuuta 2012

Unelmien lastenhuone

Jenkeissä asuessamme suosikki sisustusliikkeeni oli Crate & Barrel. Pidin ihan hirveästi liikkeen valikoimasta, sillä sieltä löysi vähän joka tyyliin sopivia kalusteita ja sisustustavaraa. Olen useasti käynyt kuolailemassa heidän nettisivuillaan kaikkea kivaa kotiin. Nythän yrityksen verkkosivuilta voi tilata tuotteita myös Suomeen. Olisi kiva kuulla kokemuksia, että onko joku tehnyt tilauksen ja miten kaikki hoitui.

Tänään ihastelin lastenhuoneen huonekaluja ja sisustusjuttuja, tässä siis unelmien lastenhuoneen lähtökohtia à la Crate & Barrel.
 
Siis voi herraijestas mikä sänky!?! Voisko olla enää yhtään söpömpi.


Ja nämä tietysti sitten lakanoiksi tuohon sänkyyn. Aikalailla ylisöpöt.


Jos mennään samalla linjalla kuin sänky niin tämä olis aika kiva kirjahylly.


Mutta, jos ei haluta ihan samanlaista niin tämä olis tosi kiva vaihtoehto. Kirjat olisi kivasti esillä tuossa, mutta kuitekin järjestyksessä. Tälläinen kyllä pitäisi saada, mahtaako Suomessa olla vastaavia tarjolla?

Nää olis tosi ihania säilytyslaatikoita. Näitä oli muuten tarjolla musta- ja keltavalkoisina, että passais aika kivasti esim. muuallekin taloon.


Tää olis kyllä tosi vinkeä matto. Koottu sellaisista pienistä huopapalleroista. Ja aika paljon edullisempikin, kuin  Hayn pallomatto.
 Tälläinen vähän kulahtaneen näköinen nahkapalli olisi ihana istuin myös lastenhuoneessa. Haaveilen samantapaisesta myös olohuoneeseen.


 Tämä nyt ei varmaan tarvitse sen parempia selittelyitä. Yksinkertaisesti aivan ihana!
 


 Loppuun oli ihan pakko laittaa tää Uglydoll, "Ket Little Ugly". Mulla on varastossa muutama Uglydolli, vois ne vaikka tuonne Pikku-A:n huoneeseen laittaa, kunhan saadaan se jonkinlaiseen kuntoon.


Vaikka muuten voinkin tykätä aika modernista tyylistä, lastenhuoneeseen sopii mun mielestä vähän tälläinen Shabby Chic -tyyli. Jospa tämä postaus pistäisi nyt vähän vauhtia meidän Pikku-A:n huoneprojektiin. Tahtoo kaikkihetinyt valmiiks!

Kuvat: täältä

9 kommenttia:

  1. On kyllä kauniita lastentarvikkeita.:)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. No niinpä! Hintakin olisi juuri sopiva n. 50 dollaria, mutta taitaa postikulujen kanssa hinta kohota turhan isoksi. :(

      Poista
  3. Ompa kauniita tavaroita! Minullakin lastenhuoneprojekti alkamassa parhaillaan :)

    Tuon tyyppinen kirjateline löytyy ainakin täältä: http://www.on24.fi/child/kalusteet_sisustus/kaapit_lelulaatikot/22331.

    Kerran näin kuvan, jossa joku oli tehnyt itse seinälle sellaisen kirjahyllyn, johon kirjat vaan sujautettiin vähän samaan tyyliin, kuin tuohonkin laitetaan. Ainakin siinä oli käytetty sellaisia puisia "harjanvarsia"..vähän vaikea selittää ja kun sitä kuvaakaan ei löydy mistään.

    Olen muuten uusi lukija :)

    T.-S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! <3

      Tarkemmin ajateltuna, mäkin oon varmaan jossain nähnyt tuosta hyllystä sellaisen itsetehdyn version. Hmm.. Pitääpä tutkia jos jostain löytyisi! :)

      Poista
  4. Heippa!
    Itse olen myös C&B -sivujen suurkuluttaja, aivan ihania juttuja laidasta laitaan!
    Päätin juuri laittaa tilauksen menemään (lähes vuoden kuolaamisen jälkeen :D ), mutta päästyäni checkout-pisteeseen, meinasin slaakin saada - shipping 59€. :-(

    Laitoin Internation Quote -lomakkeen kautta loppujen lopuksi pikku tilauksen, katsotaan miten paljon loppusumma on. Harmi, jos tuo 59€ pysyy voimassa, sillä todella haluaisin saada nuo tilaamani tuotteet, koska moisia kun ei täältä Suomen maalta löydä.
    Paljonkohan mahd. tullimaksu tulisi olemaan. Voihan nenä.

    P.S. Löysin sivusi juuri googlettamalla ko. firmaa - sullahan on täällä kanssa vaikka mitä kivaa. :-)

    Huutelee, Maya.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. C&B on ihan huippu liike. :) Kiva jos löytyy muitakin faneja! :)

      On kyllä siinä postikuluilla hintaa, mutta toisaalta, kyllä ne tavarat aika pitkän matkan joutuvat seilaamaankin. Tullimaksuista sen verran, että muistaakseni alle 40 euron hintaisista tuotteista ei niitä peritä. Eli jos olet vain jotain pientä tilannut niin toiveissa on, että ei veroteta.

      Mukavaa kun löysit mun blogiini ja tervetuloa lukijaksi! <3

      Poista
  5. Kiitos linkkivinkistä, vaikuttaapa mielenkiintoiselta. Hyvää syksyä :)!

    VastaaPoista