perjantai 10. helmikuuta 2012

Vink vink

Tällä viikolla postista tupsahti Stockmannin 150-v juhlavuoden kunniaksi julkaistu lehti. Lehden mukana oli kanta-asiakkaille etuseteleitä ja ilmoitus, että Stockmannin verkkokaupassa saat kertaostoksesta -20 %.


Tästä innostuneena lähdinkin vähän tutkimaan mitä verkkokaupalla on tarjottavanaan ja kokosin listan omista suosikeistani. Nettisivuilla on muuten tarjolla myös 150 Editet Collection -tuotetta, joka on kokoelma uniikkeja ja numeroituja erikoistuotteita.


1. Casa Stockmann -tyynynpäällinen / väri sai minut innostumaan, kevät!

2. Alessi Juicy Salif -sitruunapuserrin / tämä oli yksi ensimmäisistä sisustusihastuksista joskus kauan sitten.

3. Artek Riippuvalaisin A330S / Klassinen ja aika upea, tästä ei uskoisi, että on suunniteltu jo 1930-luvulla!

4. Ultima Thule -juomalasi / muistan nuorempana inhonneeni tätä sarjaa, mutta näin "vanhemmiten" olen alkanut pikkuisen ihastua tähän. Klassikko tämäkin.

5. Kartell Stone-jakkara / Sopisi hienosti meidän kylppäriin. ;)

6. Eames Plastic Side Chair -tuoli / En tiennytkään, että Stocka myy Eamesin tuoleja. Nämä on tosi upeita, varsinkin näillä puisilla jaloilla. Piti tulla meille ruokapöydän ympärille, mutta ei antanut rahapussi myöden.

7. Artek Kanto lehti-/takkapuuteline / simppeli ja hyvännäköinen, niin lehdille tai puillekin.

8. Marimekko Oiva-teepannu / Meiltä puuttuu teepannu ja tämä olisi ihanan eleetön ja kaunis.

Löytyi tuolta sivuilta paljon muutakin mukavaa, mutta kaikki eivät päässeet kollaasiin. Stockalla olisi myös Fatboyn säkkituoleja, mutta värit ovat vaan aika rajalliset. Ei olisi sitä upeaa mintunvihreää, jonka bongasin Finnish Design Shopista. Mutta musta tai valkoinen olisi tietysti siinäkin ihan klassinen väritys. -20 % ale tuntuu kuitenkin tuollaisessa vähän arvokkaammassa tuotteessa jo joltakin, eli pitää harkita vakavasti.

4 kommenttia:

  1. Voisin ottaa nuo kaikki. Hyvä maku sulla. :-)

    VastaaPoista
  2. Meille tuli kanssa se luettelo ja heti nappasin alekupongit talteen. Ihania kaikkia juttuja on tarjolla. En kyllä löytänyt kristallikruunuja Stockan nettikaupasta - muita valaisimia kylläkin. Jotakin huonekaluja kai käyn ostamassa Stockalta niillä alejutuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaakin ostaa jos on sellaista mitä tarvitsee, kun harvemmin näistä tuotteista on alennuksia tarjolla. Kannattaa melkein kalliimmat tuotteet tilata netin kautta niin saa paremman alennuksen. :)

      Poista