keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Jouluisia paloja

Eilinen päivä tuli vietettyä lähinnä ostoksilla, sillä oma lahjaostoksille lähtö oli päässyt hieman viivästymään. Mutta, ei hätää, sillä melkein kaikki on jo kasassa. :) Pari kinkkistä vielä puuttuu, mutta kyllä nekin vielä saadaan järjestymään, uskon näin. Positiiviset joulufiilikset on siis kasvusuunnassa. ;)

Olohuonekin on saanut hieman lisää jouluista ilmettä ja siitä pari todistusaineistoa seuraavaksi.


Viimeinen kuva esittää sitä, kuinka saatiin valosarja kiinnitettyä tuohon isojen ikkunoiden keskelle. Se ei nimittäin ollutkaan ihan pienoinen juttu, sillä tuo välikkö sijaitsee jossain 3,5 metrin korkeudessa, mutta onnistuttiin kumminkin. Minähän en enää kiipeile mihinkään ja opastin miestä vain asiantuntevasti maantasalta. :D

Tänään ruokakauppaan ja huomenna leivotaan jouluherkkuja! <3

6 kommenttia:

 1. Oih kuinka kaunis joulukuusi ja ihanat joulutyynyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marit! <3 Joulutyynyjä en tänä vuonna asetellut tuohon sohvalle, kun siinä on jo nuo punaiset istuinalustat, mutta ihan kivasti toimivat nojatuoleissakin seläntukina. :)

   Poista
 2. Mistä teidän olkkarin matto?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkkarin maton olen hankkinut pari vuotta sitten Iskun loppuunmyynnistä. Tykkään hirmuisesti maton kuosista, harmi vain, että se ei ole ehkä ihan riittävän iso meidän olohuoneeseen, joka vaatisi paremminkin sen 200x300 cm kokoisen maton. Nuo isot matot ovat vaan niin turkaisen kalliita ja tälläiseen perheeseen jossa on eläimiä ja pieniä lapsia niin ei oikein viitsi ihan hirveän kallista mattoa ostaa, kun sille yleensä aina joku käy jotain tuhoa tekemässä. ;)

   Poista
 3. TODELLA kaunis joulukuusi ja ihania kuvia!!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana koti! Oletteko muuten tykänneet nuista Tirup nojatuoleista? Onko väri valkoinen vai enemmän luonnonvalkoinen? :)

  VastaaPoista