torstai 4. syyskuuta 2014

Menovinkki ja kivaa syksyksi

Viime viikon loppupuoli kului mummolassa ja ahkerasti sienimetsää kolutessa. Ihanaa, ihanaa ja vielä kerran ihanaa! Mikään ei piristä mieltä ja nollaa aivoja samalla tapaa kuin syksyinen sienimetsässä samoilu. Vielä kun pääsisi eroon niistä pikku riiviöistä, joita hirvikärpäsiksikin kutsutaan, niin asuisin kaikki syksyt metsässä. :D Sieniä kun tuntuu tänä syksynä riittävän ja omin kätösin kerätyistä aarteista on valmistettu jo useampikin maistuva sieniruoka, jotka varmasti sulattaisi myös paatuneimman sienenvihaajan sydämen, lupaan sen.

Tämä viikko on hujahtanut vauhdilla ohitse ja täällä valmistaudutaan pikkuhiljaa viikonloppuna asuinalueellamme järjestettävään pihakirppikseen. Joten kaikki nyt joukolla lauantaina 6.9 klo 10-13 Tampereelle Vuoreksen Mäyränmäkeen tekemään löytöjä! :) Eli saa tulla bongaamaan ja ostamaan varastoa tyhjäksi. Meillä ainakin myynnissä jos jonkinlaista sisustustavaraa retrovalaisimista, tyynynpäällisiin ja kengistä lastenvaatteisiin. Itselleni iski vaan melkoisen kova syysflunssa, mutta enköhän mä ole kuitenkin paikalla vaikka sitten pää kainalossa.

Sisustusjuttujakin olen ehtinyt sen verran miettiä, että kävin kurkistelemassa mitä kivaa syksyksi löytyisi H&M:n sivuilta, ja löytyihän sieltä taaskin kaikkea kivaa. Juuri nyt meidän syksyn sisustus voisi näyttää tältä. Pehmeää ja kovaa, kylmää ja lämmintä. Tykkäättekö?


1.
2.
3.
4.
5.
6.

Mä meen hetkeksi painaan pään tyynylle, kun mies meni tyttöjen kanssa vielä iltakävelylle.


Kuvat/images: H&M

1 kommentti:

  1. Sun blogi on tosi kiva ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

    http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista