perjantai 3. heinäkuuta 2015

japan meets scandinavia ruokailutilassa

Kesäkuu oli tässä taloudessa melkoisen kurja kuukausi. Ilmat eivät kyllä suosineet ollenkaan, mutta sen lisäksi minä sairastelin useampaan otteeseen tosi kurjaa angiinaa. Onneksi fiksu lääkäri laittoi koko perheen streptokokkitarkastukseen ja kävikin ilmi, että koko muu perhe oli minua kilvan sairastuttanut, sillä kantoivat oireettomana kyseistä bakteeria. Enpä olisi uskonut, ellen olisi itse nähnyt. No koko perhe sai kuurin ja toiveissa olisi, että nyt sitten ei enää angiina tässä talossa hetkeen näkyisi.

Heinäkuu on onneksi alkanut melkolailla paremmissa ja lämpimämmissä fiiliksissä. Kotonakin on vihdoin jotain pientä edistystä saatu aikaiseksi. Ruokatilassa on tällä hetkellä pieni japanese meets scandinavia fiilis. Ihan vähän kuin puolivahingossa. Löysin erittäin hyvästä alesta henkkamaukasta nuo kivat lehtiverhot ja samalla ajattelin vaihdella nuo pöytätabletit. Kaapista löytyi pari 4:n kappaleen sarjaa tuollaisia bambutabletteja. Sitten kun ne oli paikalleen asetettu, niin pitihän se talouden orkideakin pöytään tuoda, kun fiilis on sopivasti sama. Tosin orkidea on juuri tällä hetkellä lopettelemassa kukintoaan, joten ehkä pitää käydä hankkimassa toinen kukassaan oleva. 
 


Kesken kuvaussession paikalle saapuivat myös kuvausassistentit laittamaan paikkoja hieman edustavemmiksi. ;)Ihanaa helteistä viikonloppua! <3

1 kommentti:

  1. Kivalta näyttää! Hei mistä tuo syöttötuolinkohdalla oleva pöydänsuojus on ja pysyykö hyvin paikallaan?

    VastaaPoista