keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Valoja hämäränhyssyssä

Täällä on kaamosväsymys päässyt vähän puraisemaan ja päiviä on laahattu toiseen hieman apaattisina. Osansa väsymykseen tuo myös varmasti pienimmän neidin puhkeamassa olevat kulmahampaat, jotka valvottavat häntä ja samalla sitten minuakin öisin. Kotia on tänä vuonna siis valmistettu jouluun vähän tavallista hitaammin, mutta hiljaa hyvä tulee... Omakin mieliala nousee kauniiden valojen vuoksi, ulkona kun tuntuu olevan pimeää ihan päivän ympäri. 
Hämärähyssystä ei niin laadukkaita kuvia saa aikaiseksi, mutta ehkä tunnelma korvaa laatua. Kuten kuvista voi huomata on esiin kaivettu myös muutama tonttu lasten iloksi. Tai no nuorempi pelkää melkoisesti joulupukkia (pikkujouluissa tavattiin) ja vähän kavahtaa noita parrakkaita tonttujakin. Mitenköhän jouluaatosta selvitään... Isompi kun kovasti suunnittelee, että millaisen esityksen he tekevät yhdessä siskon kanssa joulupukille, mutta luulenpa, että nuoremman neidin kanssa pysytellään mahdollisimman kaukana joulupukista. 

1 kommentti:

  1. Hieman samanlaisin fiiliksin mennään täällä. Mutta, kyllä se joulu tulee vaikka ei suurempia valmisteluja ehtisi tekemäänkään. Kaamosvalot ovat loistavaa piristystä. Kaisa

    VastaaPoista