tiistai 28. helmikuuta 2012

Keittiöjuttuja

Tänään postista tömähti lehtinen Sokoksen asiakasomistajille. Huomasin siinä aika mielenkiintoisen uutuuden. Tai no minulle tämä ainakin on uutuus, jos ei muille.

Olette varmaan kaikki törmänneet Magisson magneettisen tiskirättitelineeseen, jossa tiskirätin saa siis nätisti ripustettua altaan sisäpuolelle kuivumaan. Oon monta kertaa miettinyt, että se olisi kätevä, mutta meillä tosin allas coriania niin ei siinä magneetit paljon auttaisi. Mun mielestä toi Magisson teline vaan on aika hintava ja ne kerrat kun olen sitä hipelöinyt se on tuntunut vähän hintelän oloiselta.

Niin asiaan. Tosiaan törmäsin tuossa Sokoksen lehdessä Reenberg'sin vastaavanlaisiin tuotteisiin. Näissä liinatelineissä magneetti on itse telineessä, kun eikös se tuossa Magissossa vaadi vastakappaleen, joka tulee altaan ulkopuolelle? Reenberg'sin liinatelineiden hinta on nyt s-etukortilla 9,90 (norm. 12,40). Samaan sarjaan on saatavissa myös Keittiöpyyheteline, esim. jääkaapin tai tiskikoneen oveen kiinnitettäväksi, hinta 22,50 (norm. 28,15) ja nuppeja magneettikiinnityksellä, käyttökohteita löytyy varmasti, 3kpl/pkt 10,80 (norm. 13,50).

Aika kivoja mun mielestä. Mitä te olette mieltä?


Reenberg'sin nettisivuja tutkailtuani huomasin, että heillä olisi tarjolla myös liinateline Corian ja kivialtaille. Mahtaako tätä mallia olla Suomessa missään tarjolla, tuskinpa...

Kuvat: Reenberg's

14 kommenttia:

 1. Hieno löytö. Itselläni tiskirätti aina piilossa kaapissa, joten tämä on paljon käyttäjä ystävällisempi paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin yritän sitä piilotella milloin missäkin. Ei ole yhtään kiva silmälle hanan päällä roikkumassa... :/

   Poista
 2. Ai vitsit miten näppäriä! :O Erityisesti tuo tiskirättiteline tulisi meillä kyllä tarpeeseen, inhoan sitä kun se rätti lojuu missä milloinkin kun sille ei ole kunnollista paikka! Meillä toki on pyöreä lavuaari, eli se asettaa pieniä haasteita tuon suhteen, mutta siis ideana tuollainen olisi supernäppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tosi näppärän oloisia. Nettisivuilla ainakin sanotaan, että saatavilla on myös malli, joka sopii myös pyöreisiin altaisiin. :)

   Poista
  2. Oi jee! Sellaisen kotiutan kyllä! Kiitos vinkistä! ;)

   Poista
 3. Meillä on Magisson suoravartinen malli ja ollut hintansa väärti eikä lainkaan käytössä hintelä. Hyvä puoli siinä on, että saa käännettyä pois tieltä kun putsaa altaan reunoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös noita Magissoja ole se joku halvempikin malli? Saattoi olla se mitä oon hipelöinyt. Tuo käännettävyys on kyllä aika hyvä ominaisuus.

   Poista
  2. En kyl itseasiassa edes tiedä :D Mies on aikoinaan ostanut sen ja en ole edes ollut mukana joten ei mitään hajua :DDD

   Poista
 4. siis missä näitä tuotteita myydään, netissä vai missä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokos myy ainakin täällä Suomessa. Yrityksellä oli myös verkkokauppa, en ole kuitenkaan varma toimittavatko Suomeen. Tanskalainen yritys kyseessä, että luulisin, että toimittavat. :)

   Poista
  2. niinjuuri.. :) harmi kun meillä ei ole sokosta lähimaillakaan.. :/ eikä sokoksella näyttänyt olevan muuta kuin kosmetiikka nettikauppa..harmi..

   Poista
  3. No voi kökkö! :( Ehkäpä näitä saa myös Suomesta jostain nettikaupasta tilailtua.

   Poista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Kiitos tosi paljon vinkistä! Olisi kyllä niin kivaa saada rätti tiskipöydältä ja hanan päältä p.i.i.l.o.o.n. Magissoa en ole tähän mennessä raaskinut ostaa, mutta nythän voisi näitä harkita. T. Maria Pinkistä työhuoneesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! :)

   Ja ollos hyvä vinkistä. Nämä tiskirättitelineet tosiaan eivät ihan hirveästi kustanna, eli sopivat just kivasti ainakin mun tiukkaan budjettiin. :) Täytyypä yrittää päästä käymään Sokoksella hypistelemässä näitä ihan livenä.

   Poista