keskiviikko 15. elokuuta 2012

DIY - Pimenevien iltojen ilo

Minun mielestäni syyskesän paras juttu on illanistujaiset terassilla, pimenevässä illassa lyhtyjen loisteessa, hyvässä seurassa sekä hyvän ruuan ja juoman kera. Tälläisiä hetkiä silmällä pitäen iskinkin silmäni DIY paperilyhtyihin ja näin nämä heti sieluni silmin koristamassa meidän terassia. Idea oli niin mahtava, että pitää kyllä jakaa se teidänkin kanssanne.


Nämä pienet paperikuutiot näyttävät suhteellisen helpoilta näperreltäviltä, edes liimaa ei tarvita. Vain vähän aikaa ja kärsivällisyyttä.


Nämähän voisi valmistaa minkä värisestä paperista itse tykkäisi ja mikä terassin väreihin sopisi. Nyt rapujuhlakautena nämä voisivat olla vaikkapa punaiset. Vielä kun tuo valosarja on LED-polttimoinen niin ei tarvitse kuumentumistakaan yhtään varoa. 

Löysinpä vielä kivan kuvan värillisistä papereista samanlaisella tekniikalla valmistetusta nauhasta. Näyttää kyllä tosi kivalta.PS. Sopiihan nämä myös sisällekin. :)


Kuvat: wit&whistle, jewswar

4 kommenttia:

 1. Hauska idea! Harmi vain kun aloin kokeilemaan heti noita tehdä, niin en yhtään tajunnut miten vaiheet 12-13 tehdään. Kertokaa toki fiksummat :D

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä hieman epäselvä tuo ohje tuossa kohdin. Pari kertaa jouduin pyörittelemään ja sitten hoksasin, että kohdassa 11 käännetään tuo vapaa "härpäke" sivulle kuten kuvakin näyttää, mutta kuvassa 12 tuo saman "härpäkkeen" ylimenevä osa käännetään takaisin "itsensä alle" ja sitten tämä kaksinkerroin oleva osa käännetään noiden kuvassa 10 näkyvien läppien sisään siitä pienestä aukosta joka niiden sivustassa on.

   Olipa vaikea selostus. Otan kuvat jos tämä tuntuu liian epäselvältä. :)

   Poista
 2. Ihan mahtava idea! Itsellä ei varmastikaan kärsivällisyys riitäisi ;) Nyt iltojen pimentyessä sitä jotenkin taas on alkanut haikailemaan kaikkien ihanien lyhtyjen perään muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä itseasiassa taittelee tosi nopeasti, kun vaan tuon idean hoksaa. Eli vaikka telkkaria katsellessa menee siinä samalla. :)

   Poista