maanantai 27. elokuuta 2012

Lastenhuoneessa tänään

Postausaiheita on pää ihan pyörällään, kunhan vaan ehtisi kaikki saamaan koneelle asti, mutta ehkä tämä tästä pikkuhiljaa taas tasaantuu kun arki on lähtenyt pyörimään. Mies nimittäin aloitteli tänään 6 viikon kesäloman jälkeen taas töissä ja jäimme tytön kanssa kahden kotiin, vähän on orpo olo.

Lähdetäänpäs tätä postaussumaa purkamaan meidän Pikku-A:n huoneesta. Huoneessa on tapahtunut pieniä muutoksia sitten viimekerran. Neiti sai syntymäpäivälahjaksi isovanhemmilta Eero Aarnion pikku-ponin, kesälomamatkalta tarttui mukaan La Case de cousin Paul -valosarja ihanan pirteässä värityksessä ja jo aiemmin hankittu String-hylly on päässyt seinälle. :)

Ehkä meidän pitäisi myös pikkuhiljaa alkaa siirtämään neitiä omaan huoneeseensa unille ja tuoda tuo sänky tänne tuolta meidän makuuhuoneestamme. Onhan neiti nyt jo yksivuotias ISO tyttö. ;)Pikkuhiljaa siis täälläkin edistytään. Vielä kun saataisiin seiniin uusi maali niin kaikki alkaisi olla aikalailla kunnossa tämän huoneen osalta, toki sisustus on vielä keskeneräinen, sillä huoneesta uupuu vielä seiniltä taulut ja matto lattialta. Itse pähkäilen verhojen suhteen, että laittaako vai eikö laittaa. Mikä on teidän mielipide?


12 kommenttia:

 1. Edelleenkin teidän neidin huone on aivan ihana!! Paljon herkullisia yksityiskohtia ja järkeviä valintoja, jotka sopivat vähän vanhemmankin neidin huoneeseen.

  Kokonaiskuvaa näkemättä on tietysti vaikea sanoa verhojen tarpeesta, mutta tuon yhden ikkunakuvan perusteella ei välttämätä kaipaa verhoja. Jos kuitenkin laitatte verhot, kannattaisi ehkäpä valita jotkut suht neutraalit yksiväriset, kun tuo tapetti kuitenkin on noin eläväpintainen.

  Itsekin pohdin tänään blogissani tulevan kodin verhoasiaa, meille kun on tulossa paljon korkeita ikkunoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Mulla on ollut mietinnässä tuonne ihan sellaiset hyvin simppelit valelaskosverhot, mutta päänvaivaa aiheuttaa vähän tuo kun ikkunat ovat niin lähellä toisiaan tuolla kulmauksessa, eli olen ratkaissut ongelman toistaiseksi sillä, että verhoja ei ole. ;)

   Meillä myös olohuoneessa tosi korkea ikkunaseinä ja siinä verhoina Magic Light kaihtimet. Ollaan oltu niihin tosi tyytyväisiä.

   Poista
 2. Näyttää todella kivalta. Viimeiset kaksi kuvaa on todella makeita.

  Ei verhoja, mutta matto ehdottomasti suojelemaan lattiaa leikkien keskelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! :)

   Verhot on tosiaan vähän ongelmalliset, kun nuo ikkunat ovat niin lähekkäin toisiaan. Simppelit valelaskarit on ollut mielessä, mutta saa vielä ainakin sitten mennä ilman. :) Matto on kyllä ehdottomasti hankittava, suunnitelmissa on vadelmanpunainen lyhytnukkainen ryijymatto pyöreänä.

   Poista
 3. Verhojen suhteen harkintaan vaikuttanee varmaan myös tytön unenlahjat. Meillä ei Jampan unista meinannut tulla mitään, ennenkuin kesäksi laitettiin huoneeseen hyvin epälapsimaiset mustat pimennysverhot. Ne oli ainoat, joilla huoneen sai riittävän pimeäksi.Josko nyt talven tullen voisi jo vaihtaa vähän keveämmät verhot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, ettei meidän neiti ole niin nirso tuon valon määrän suhteen, eli luulisin sälekaihtimien riittävän, kun ne ainakin toistaiseksi ovat meidän makkarissa riittäneet. :)

   Poista
 4. Kivan näköinen huone!
  Minä laittaisin ehkäpä yhden puolipitkän/pitkän sivuverhon tuolle seinälle missä ei ole tapettia. Ja verhon värin/värit ottaisin aika tarkasti tuosta tapeista, ettei tulisi levotonta vaikutelmaa. Tosin näistä kuvakulmista on vaikea päätellä kuinka se verho siihen loppujen lopuksi sopisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä ottaa harkintaan tuo toispuoleinen verhoratkaisu. Tietysti se vähän tosiaan sirtten sanelee, että miten saadaan sänky huoneeseen sijoitettua. Itse olen verhoiksi miettinyt simppeleitä valelaskosverhoja, juuri tuon jonkin tapetin sävyn värisinä. :)

   Poista
 5. Voi, mistä löysit valosarjan näin ihanissa karkkiväreissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä valosarja löytyi Helsigin Stockmannilta. Taisi jäädä yksi toinen samanlainen vielä hyllyyn. Itsekään en ollut aiemmin nähnyt tässä värisävyssä tätä sarjaa. On tosiaan ihanan karkkinen! :)

   Poista
 6. Ihanan näköinen huone! :) Tykkään erityisesti tuosta tapetista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse en ollut ensin ihan varma sopisiko tapetti tyttömme huoneeseen. Se kun oli valittu ennenkuin meillä oli lapsesta tietoakaan, mutta nyt olen kyllä tykästynyt siihen ja se tuntuu ihan kivalta lastenhuoneessakin. :)

   Poista