maanantai 25. marraskuuta 2013

Hopeinen kattaus

Viikonloppu oli täynnä melkoista hulinaa. Perjantaina valmisteltiin ruokia lauantaisia juhlia varten ja kinkku saatiin uuniin hieman turhan myöhään, sillä sen kypsymistä odoteltiinkin sitten kolmeen asti yöllä. O_o Osa vieraista jäi yöksi ja eilinen vietettiin rääppeitä syöden ja hieman jouluostoksilla pyörien. Minut yllätti sunnuntai-iltana kaamea migreeni, joka ei särkylääkkeistä huolimatta tahtonut hellittää. Viime yö menikin sitten osittain päänsärystä ja pahasta olosta kärsien ja nyt päänupissa tuntuu enää vaimea jomotus. 

Sain kuin sainkin lauantain kattauksesta napattua pari kuvaa, ennenkuin vieraat istuivat paikoilleen. Tosin vähän kiirettä piti ja osa kuvista olikin ihan täyttä puuroa, joten vain kolme kelvollista valikoitui postaukseen. Hyvin samantapaisella linjalla mentiin tänäkin vuonna kuin viime vuonna, eli valkoista ja hopeaa. Olisin tahtonut hieman havuja kattaukseen, mutta kiire yllätti ja ne jäi tänä vuonna hankkimatta. Vihreydestä huolehti pari valkoista amarylliksen oksaa. 
Nyt taidan lähteä parantelemaan tuota päänsäryn jälkihöyryä ja väsymystä tuonne sohvalle. Leppoisaa maanantaita kaikille! <3

12 kommenttia:

 1. Voi miten upea kattaus!
  Paranemista sinne <3 Täälläkin on migreeni piinannut viime aikoina oikein urakalla :/ Paskamainen sairaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos littleB! <3

   Minulla tämä raskaus taas tekee sen, että migreenistä on nautittu tavallista useammin ja usein myös muutaman päivän kestoisena. Ei siis ollenkaan mukava vaiva tämä.

   Poista
 2. Upea kattaus. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kattaus! Ja tsemppiä migreenin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Girly Style! :) Välillä on hauskaa panostaa kattaukseen hieman eri tasolla kuin arkena.

   Poista
 4. Kaunis kaunis kattaus, ihanan ylellinen! Toivottavasti tokenet pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona! <3 Mielestäni näin talviaikaan on kiva välillä laittaa vähän "överiksi". Eli juuri sitä kimallusta ja hörsöä niin paljon kuin sielu sietää. :D

   Poista
 5. Tosi kaunis kattaus! Valkoista, hopeaa ja lasista, täydellistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :) Mielestäni nämä elementit sopivat kivasti tälläiseen talviaikaan, vaikka juuri tällä hetkellä ei ulkona kimallakaan.

   Poista