keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ihana luhlapäivä

Tänään meillä olikin "ihana luhlapäivä", niinkun neiti asian totesi. Perheen miespuoleinen jäsen täytti nimittäin pyöreitä ja tottakai me tytön kanssa leivottiin iskälle kakku ja askarreltiin yhdessä kortti, sekä kannettiin aamupala vuoteeseen. Voi kun voisikin jokaisen päivän aloittaa kunnon kiireettömällä aamiaisella sängyssä, elämä tuntuisi melkoisen luksukselta. 

Eilen illalla väkerrettiin kakku ja tyttökin pääsi mukaan avustamaan. Voitteko uskoa miten tohkeissaan asiasta hän oli. Innosta täristen voi ja sokeri vatkautuivat, vaikka koneen kova ääni vähän ensin pelottikin. Asiaa ei kyllä pystytty iskältä salassa pitämään, sillä iskälle juostiin heti kertomaan, että meillä on salaisuus; leivottiin sulle kakku. :DTarjolla oli vastapaistettuja sämpylöitä kera herkullisten leikkeiden ja kasvisten, paahtoleipää ja appelsiinimarmeladia, tytön valitsemia piparipullia (yllättävän hyviä), tuoremehua, miehen erityistä herkkua eli merkkareita ja tietysti se leivottu kakkara, jossa täytteenä kinuskia ja puolukkaa. 

Illalla me kävimme vielä miehen kanssa kahdestaan syömässä oikein hyvin ja vuorossa olisi vielä elokuvan katsomista kotisohvalta käsin. Hyvä päivä siis! Viikonloppuna miestä juhlitaan sitten perheiden kesken ja seuraavana viikonloppuna kokoonnutaan ystävien kanssa yhteen. Juhlantäyteistä aikaa on siis tiedossa. :)

8 kommenttia:

 1. "Meillä on yllätys, leivottiin sulle kakku", ihana! Nauran ihan ääneen. Lapset on mainioita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sellaista salaisuutta pieni ihminen mitenkään pystynyt pidempään panttaamaan. :D <3

   Poista
 2. Söpönen leipuri ja ihana juhlapäivä teillä ollut! <3

  VastaaPoista
 3. Anteeksi, jos kommenttini tulee nyt toiseen kertaan, blogger jotain sekoilee.

  Olisiko mahdollista saada kakun reseptiä, kun pakaste on täynnä puolukoita? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa vaikka tuli kahteen otteeseen. Pahoittelen vain, että vastaus hieman venyi.

   Kakkuun ohje löytyi Kinuskikissan sivuilta, http://www.kinuskikissa.fi/karpalo-toffeekakku?hakusivu=3

   Alkuperäisessä ohjeessa oli puolukoiden sijaan käytetty karpaloita, mutta puolukat toimivat aivan yhtä hyvin. Samaiselta sivulta löytyy muuten muitakin aivan ihania puolukkaleivonnaisia.

   Minun suosikkini kaikista puolukkaleivonnaisista taitaa kuitenkin olla pullapohjainen puolukkapiirakka, siitä on paha laittaa paremmaksi. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta :) Täytyy alkaa leipomishommiin!

   Poista
 4. Hei! Onko mahdollista saada kakun reseptiä? T.Pakaste täynnä puolukoita

  VastaaPoista