tiistai 9. syyskuuta 2014

Lastenhuoneessa

Toivottavasti flunssa alkaisi pian olla takana päin. Olo on hieman kohenemaan päin, joten kyllä tästä varmaan vielä hyvä tulee. Viikonloppu sujahti ohi taas ihan hirmuvauhtia ja juuri mitään mainittavaa ei kirpputoripäivän lisäksi tapahtunut. Mitä nyt sunnuntaina rentoiltiin ja käytiin herkuttelemassa Pyynikin näkötornin munkeilla. 

Kotona on jotain pientä mainitsemisen arvoista kuitenkin tapahtunut viime viikkoina, vaikka blogi onkin ollut aika hiljaa. Saatiin vihdoin hommattua tuon isomman neidin huoneeseen jonkinlaista kaapistoa. Tarvettakin vähän oli, kun neiti sai syntymäpäivälahjaksi isovanhemmilta yhteisesti tuollaisen ihanan nukkekodin. Onhan se aika ihana ja toinen käyttäjä on pikkusiskosta kasvamassa, joten povataan sille paljon kivoja leikkihetkiä.

Huone on silti edelleen hieman keskeneräinen, mutta menettelee jo. Vähän tauluja sinne kaivattaisiin ja pieni pöytäkin on jo hankittu, mutta vielä vähän tuunailua vailla. Tuolit tosin vielä uupuu, joten metsästän siis pieniä lasten pinnatuoleja.







Niin ja kuten kuvista saattaa huomata, että pehmoleluja meillä riittää. Ne onkin tällä hetkellä ihan totaalisessa ostopannassa. :D No onneksi on tuo pikkusiskokin jossain vaiheessa saamassa oman huoneen niin voidaan tehdä pieni jako niistäkin.


14 kommenttia:

  1. Tuo tapetti on niiiiiiiiin hieno. Muutenkin oikein kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna! <3 Tapetti on kyllä meidänkin mielestä aikas kiva! :D

      Poista
  2. Onpa hauska tapetti! :) Meillä vasta haaveillaan pikkusiskon omasta huoneesta, tällä hetkellä lähes kaikki lelut on alakerrassa olohuoneessa (jee..) ja osa isoveljen huoneessa. Huh. No, kyllä se vielä saadaan, kunhan remppa pääsee vauhtiin! ;) Mutta noi lelut, miten niitä kertyykin ihan huomaamatta kauheat kasat? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä olisi pikkusiskolle jo huone, mutta kun ei olla saatu vielä varastoa kuntoon, niin kellarin makuuhuone toimii tällä hetkellä varaston korvikkeena ja pikkusiskon huone siis vielä vierashuonekäytössä. Noh, ehkä siihenkin saadaan muutos tässä jossain vaiheessa. Suunnitelmat suihkii päässä jo kovasti. ;D

      Älä muuten välitä, sillä meilläkin iso osa leluista majailee olohuoneessa, kun tämä huone myös yläkerrassa ja aina en tahdo päästää neitiä yksin leikkimään yläkertaan. Kolmevuotiaalla kun välillä päähän pälkähtää mitä sattuu ja silmällä pitäminen ei siis ollenkaan hassumpi juttu.

      Poista
  3. Tuo nukkekoti on mieletön, juuri tuollaisen haluaisin omallekin tytöllekin. Hyvän paikan olet nukkekodille keksinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! <3 Tuo nukkekoti on kyllä tämänkin äidin mieleen tosi paljon! :) Paljon niitä tuli surffailtua ja tämä vaikutti kaikista leikittävimmältä ulkonäön siitä kärsimättä. Tuntuu kyllä tyttökin tykkäävän.

      Poista
  4. Todella sievän näköistä! Ja tuo verhokangas on ihana :)

    VastaaPoista
  5. Ihana tapetti! :) Ja kaunis kokonaisuus muutenkin.

    VastaaPoista
  6. Mistä tuo tapetti on? Aivan ihana!!!

    VastaaPoista
  7. Voi miten kaunista, ihan huiken söpö tapetti!
    Valoisaa keskiviikkoa sulle :D

    VastaaPoista
  8. Moikka! Saitko viestini facebookin kautta? Toivottavasti jaksat vastailla! t. Emmi

    VastaaPoista