torstai 28. toukokuuta 2015

Karkkikukat kerhotädeille

Vanhemmalla tytöllä oli tänään kerhon viimeinen kerta ennen kesätaukoa. Jotain pientä kivaa oli mukava viedä kiitokseksi kerhotädeille ja tänä vuonna askarreltiin tytön kanssa tälläiset karkkikukkaset. Idea ja toteutus tuli tällä kertaa ihan omasta päästä ja eihän nämä nyt mitkään superhienot ole, mutta idea on mun mielestä aika onnistunut. Tämä on myös sen verran helppo askartelujuttu, että tuollaisen 3-4 veen kanssa onnistuu aika hyvin ihan yhteistyönäkin, eikä kustannukset nouse kovin korkeaksi. 


Ensin askarreltiin siis tuollaiset kukkaset kartongista, itse käytin niissä apuna isoa säilykepurkkia (iso ympyrä) ja juuri sopivasti tyhjentynyttä vaniljasokeripurkkia (terälehdet), mutta varmaan muutkin purkit kyllä ajaa asiansa. ;) Varren sisälle piilotettiin geishapötköt ja päälle kietaisin vihreää kartonkia. Teippasin sitten vaan varren kiinni kukkakortin takapuolelle. 


Näistä olisi ehkä tullut vähän kivemmat jos olisi ollut eri värejä tarjolla, mutta nyt mentiin niillä kartongeilla mitä kotona oli valmiiksi. Yllätys, yllätys kaikki pinkit ja muut punasävyiset kartongit oli päätyneet tytön omiin askartelupuuhiin. :D2 kommenttia:

  1. Kiva idea - jospa muistaisin tän sitten vuoden päästä. On niin vaikea aina keksiä mitään!

    VastaaPoista