keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Yhden sormen juhlat

Täällä taas, hieman nihkeää on ollut kyllä päivitysten suotaminen. Enkä välttämättä lupaa, että parempaa on tiedossa. Kotona ei mitään sairastelua kummempaa juuri ole tapahtunut, mutta johonkin se aika vaan on huvennut. Mitä nyt autotallia on viimeistelty, mutta siitä ei juuri kuvia viitsi tänne napsia. Hyllyt uupuu edelleen, mutta nyt ne voisi jopa asentaa paikoilleen, sillä sen verran viimeisteltyä jo on. Vihdoin siis tiedossa sitä varastotilaa, joka on koko asumisen ajan meiltä uupunut. Eli wuhuu!

Meillä tällä viikolla juhlitaan pientä sankaria, joka täyttää ihan sen kokonaisen sormen, niinkuin isosisko asian totesi. ;) Juhlasuunnitelmat ovat olleet vähän nihkeitä tähän asti, kun energia on kulunut sairastupalaisten hoivaamiseen. Meillä siis kaikki muut paitsi minä on enemmän tai vähemmän sairastellut viime viikot.

Teemaakin juhliin on jo vähän suunniteltu ja tällä kertaa mennään reippaassa sirkustunnelmassa. Ihan rehtiä punaista, sinistä, keltaista ja vihreää kera valkoisen. Sopii mielestäni mukavasti pienelle tytölle siinä missä pojallekin, prinsessasynttäreitä ehditään juhlia myöhemmin ihan varmasti. Ilmapallot ja juhlakoristeet on tilattu, menu suunnittelun alla ja kakku kovassa pähkäilyssä. Suolaisia piirakoita ja muffinsseja sekä makeana, että suolaisena, ehkä myös pari salaattia, kakkua, keksejä, hedelmäsalaattia, pavlovaa ja jotain makeaa piirasta olen ainakin alustavasti suunnitellut. Saa nähdä mihin riittää rahkeet ja kunto. :D


Meillä neiti _ihan kohta 1v_ on melkoisen harkitsevainen ja varovainen tapaus isosiskoonsa verrattuna. Vielä ei kävellä, kuin kärryä työntäen, mutta kontataan ja kovaa! Ne varmat sanahavainnotkin antavat vielä odottaa itseään, vaikka merkkejä on jo ilmassa. Lemmikit ovat saaneet olla ihan rauhassa, kun tyttö tyytyy vaan varovaisesti pienen etäisyyden päästä ihastelemaan, isosiskoa kun sai olla silmä kovana vahtimassa, ettei kisko turkkia kissojen ja koirien päältä. Äiti on myös selkeästi enemmän pop kuin isosiskolleen ja vieraita ujostellaan reippaammin. On ollut hauska seurata ihan oman persoonansa kasvua, sitä kun tuppaa automaattisesti odottamaan siskoksista hyvinkin samaa. Mukavia juhlia odotellessa!

2 kommenttia:

 1. Tein itse noita pompomeja. Yllättävän töiseviä ja menee paljon silkkipaperia. Ihanat juhlat teillä tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tehnyt vanhemmalle tytölle juhliin kanssa ja ovat kyllä kivoja, mutta nyt ajattelin päästä helpommalla ja ostin valmiina. :D Laitan sitten lisäksi noita jo aiemmin tehtyjä niin saadaan vähän punaistakin väriä.

   Ja kiitos, toivotaan, etten vaan itse sairastu juuri juhliksi. <3

   Poista