keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Talvisia valoja ja vinkki

Sain pyynnön kirjoitella talven/joulun uusista koristevaloista ja onhan se nyt melko ajankohtaista juuri nyt. Meilläkin on kotona jo jotakin valoa kaiveltu varastosta esiin, mutta muutama juttu pitäisi vielä löytää syksyä synkkää valaisemaan. Voin kyllä ainakin omasta puolestani sanoa, että kyllähän ne valot ihan oikeasti piristää tässä synkkyydessä. Nyt kun ulkona on pimeää lähes ympäri vuorokauden ja kosteus imee viimeisimmätkin valot itseensä niin on todellakin korkea aika lisävalolle. 

Ihan mitään uutta ja mullistavaa en kuitenkaan löytänyt valorintamalta, mutta keräsinpä kokoon muutaman oman suosikkini. Lopussa myös yksi perfektionistin valovinkki, joten muista katsoa loppuun asti. ;)Tykkään itse myös modernimpien valoviritysten lisäksi tälläisistä jollakin tapaa perinteisiksi luokiteltavista valoista, sellaisista skandinaavisista. Ne tosin ovat enemmän ihan joulun aikaan sopivia, mutta eipä tässä mene siihenkään enää kauaa, marraskuu on puolessa välin ihan pian. 


Niin ja siihen lupaamaani vinkkiin. En tiedä kuinka moni teistä on taistellut ikkunaan ripustettavien tähtien kanssa siitä, että ne saisi pysymään suorassa. Johdot, kun tahtovat vetää tähdet vähän väkisinkin vinolleen ja eihän se nyt vaan käy. Tässä valoja etsiessäni huomasin pienen huomaamattoman apulaitteen, joka on kehitetty juuri tähän käyttöön. Mahtaako kenelläkään olla ollut tälläistä apuria ja toimiiko se?


Tätä johdonsuoristinta myy Clas Ohlson ja hintaa aparaatilla on 4,99, joka mielestäni on melko pieni hinta perfektionistin mielenrauhasta. :D

1 kommentti:

  1. Mahtava vinkki! Juuri tänään yritin turhaan oikoa ikkunassa kenottavaa tähteä. Menen heti huomenna Clasulle :)

    VastaaPoista