torstai 14. tammikuuta 2016

Tapettituskaa

Nyt kun tilanne on tämä, että se baby nro 3 on tulossa ja sukupuoltahan me ei haluta taaskaan tietää, niinkuin ei edellisissäkään raskauksissa haluttu. Niin tuo vielä erittäin vaiheessa oleva nuoremman neidin huone saattaa saadakin vähän erilaisen lopputuloksen kuin mitä aiemmin olen täälläkin väläytellyt. Minulla kun oli hyvin selkeänä mielessä, että huoneeseen olisi tullut nykyisten turkoosin väristen kukkatapettien tilalle punavalkopalloinen tapetti. Olin asiaa mutustellessani ajatellutkin Ellokselta löytyvän aika ihanan pallotapetin sisältävän myös sellaisen peruspunaisen version, mutta eihän niitä olekaan kuin sellaisena pinkinpunaisena ja sehän ei käy mun suunnitelmiin laisinkaan, kun ajatuksena huoneessa oli yhdistää mustaa, punaista ja valkoista, sekä mahdollisesti jotain muita kirkkaita perusvärejä. 

Jos tämä kolmas tulokas nyt sattuisi olemaan poika niin tuo sama värikombo menisi ihan mainiosti myös hänelle jos vaikka pikkusiskon kanssa muuttaisi samaan huoneeseen, mutta kun ei sitä haluamaani tapettia nyt sitten olekaan niin täytynee kehitellä jotain muuta. 

Tapetti siis pitäisi olla vähän vaikka mitä, sen pitäisi olla reipas ja yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan tylsä. Mustavalkoinen väritys ehkä sopisi muun kalustuksen kanssa parhaiten yhteen, mutta en tahtoisi seinän olevan kuitenkaan liian tumma, koska huone ei ole kovin iso niin valoisuus säilyisi. Juuri tälläisiä tapetteja ei ihan kovin montaa eteen ole tullut. 

Ensimmäisenä silmiin osui tuo Ferm Livingin Half moon -tapetti, joka onkin kyllä todella kaunis, mutta onko se sitten jo liian musta omaan silmään ja kieltämättä se on ollut niin suosittu, että pieni kyllästyminenkin nostaa päätään. Samaten tuo Fine Little Day Gran tapetti on kaunis, mutta siihen pätee vähän nuo molemmat moitteet mitkä Half mooniinkin ja lisäksi tapetin hinta on aika kova... Sitten olisi tietysti se Elloksen pallukkatapetti, mutta mustavalkoisena. Sehän on kyllä kaunis, mutta sittenkään en jotenkin tiedä olisiko se nyt kuitenkaan SE tapetti."Helppo" ratkaisu olisi maalata vaan kaikki seinät valkoisiksi ja ostaa dc-fixiä josta leikellä seinälle vaikka sitten niitä punaisia ympyriäisiä. Nehän voisi sitten vaikka vaihtaa minkävärisiksi tahtoo tai tapetoida päälle jotain ihan muuta, jos joku superjuttu tulee vastaan. MUTTA, se miten helppoa jo tapetoitu seinä on saada maalipinnalle onkin sitten toinen juttu... Ei ole siis päätösten teko kovin helppoa, tai sitten teen asioista vain vaikeampia kuin ne oikeasti ovat. ;D

Eli jos teillä on tiedossa joku tapetti joka täyttäisi vaatimukset, niin auttakaan naista ja kertokaa ihmeessä! 


Ps. Kiitos kaikille onnitteluista! <3

Kuvat/images: Ellos, Fine Little Day

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo pallotapetti on kiva! Tai sitten valkoinen tausta ja punaiset pallot maalaten? Marimekon pienet kivet tapettia löytyy myös punaisena...?

  Onnea tulevasta perheenlisäyksestä - ihanaa 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi ja isot pahoittelut vastauksen viivästyksestä.

   Maalaus kävi myös mielessä, mutta tarrat olisivat vähän helpommin sitten poistettavissa. Tuo Marimekon tapetti on kiva, mutta ehkä vähän "liian punainen", siis valkoista ilmatilaa pallojen välissä on vähän liian vähän omaan makuun.

   Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Kts. Lekmer.fi ja jollyroom. Pallotarroja saa valmiinakin 😊 entä cole&son koivutapetti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon ainakin Ferm Livingillä nähnyt valmiita palloja, ne tosin on ainakin olleet vähän liian pieniä mun suunnitelmiini. :D

   No tuo Woods-tapetti ei kyllä itseasiassa olisi yhtään hassumpi. Samaa meillä on kyllä keittiössäkin, mutta ei kai se haittaisi... Kiitos hyvästä vinkistä! :)

   Poista