tiistai 12. tammikuuta 2016

Uudet vuodet ja uudet jutut

Täällä on vuodenvaihteesta selvitty niukin naukin. Meillä kävi joululoman kanssa niin, että molemmat tytöt sairastuivat superflunssaan joulun ja uuden vuoden välillä ja nyt alkaa pikkuhiljaa vasta hellittää. Onneksi tänään vihdoin pakkanenkin oli hieman laskenut, jotta päästiin ulkoilemaankin. Alkoivat seinät vähän kaatua jo päälle ja lapset hyppiä niille seinille. Onneksi pukki muisti lapsosia runsaalla määrällä erilaista askartelutavaraa, jota onkin sitten käytetty oikein huolella tässä viime päivinä. 

Itseäni koko syksyn piinannut väsymys alkaa sekin pikkuhiljaa helpottaa. Ja elämä näyttää kevättä kohti huomattavasti valoisammalta. Väsymyksen syyksi voidaan varmaan laittaa tämä etumusta alati enemmän ja enemmän täyttävä rantapallo. ;) Juhannusta odotellaan saapuvaksi siis tässä perheessä erityisin mielin. Isompi lapsi intoilee kovasti edessä häämöttävästä tuplaisosiskon roolistaan, nuorempi ei vielä ymmärrä koko hommaa. Täällä siis toivotellaan oikein antoisaa uutta vuotta kaikille lukijoille ja lähdetään hetkeksi nauttimaan ansaitusta lepohetkestä, vaikka koti näyttääkin saavuttaneen melkoisen kaaosmaisen olotilan. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä. Huomenna on taas uusi päivä aikaa siivota! ;DKuva/image: pregnantchicken.com

10 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitit ja toi kuva ♡onnea♡

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea koko perheelle.
  Hauska toi kuva.

  VastaaPoista
 3. Onnea tälle vuodelle ja erityiselle tulevalle tapahtumalle!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Arvasin heti uutiset kun näin pienen palan kuvasta. Olen nimittäin joskus törmännyt samaan ideaan jossain muualla :)

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea! Mahtava idea tuossa kuvassa <3

  VastaaPoista
 6. Löytyipä täältä ihania uutisia! Oikein paljon onnea ja hyviä vointeja<3 Kolme on varsin hyvä määrä;-) (miksei tosin neljäkin...)

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea! Itselläni samat viikot meneillään. Olen blogiasi lukenut ajoittain, nyt varmaan tiuhemmin seuraan. ;)

  Nm.Unelma

  VastaaPoista