perjantai 20. toukokuuta 2016

Perjantaiolkkari

Pientä perjantaipäivitystä pukkaa... Kovin kovasti ei viikolla ole mitään tapahtunut. Olen yrittänyt saada järjestettyä kodinhoitohuoneeseen pari hyllyä tyhjää tilaa tulevan vauvan vaatteille, mutta tiukkaa tekee. Meillä kun on käytännön sanelemana jouduttu siihen, että myös lasten vaatteet säilytetään kodinhoitohuoneessa, kun makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, tuntuisi hassulta lasten vaatteita säilöä siellä. Välillä kun niitä vaatteita joutuu vielä vaihtamaan aika tiuhaan tahtiin, niin tuntuisi hölmöltä kivuta edes taas rappuja vaatteita kannellen. Jossain pitäisi kuitenkin säilyttää myös kodin tekstiilit, kuten pyyhkeet, verhot, pöytäliinat jne. Olenkin turhaa tavaraa yrittänyt samalla laittaa kiertoon ihan isolla kädellä. Vielä kun saisi ne nyssykät katoamaan johonkin sukkelaan. Osa on sellaista tavaraa, että sitä en ole raaskinut ilmaiseksi laittaa eteenpäin, mutta osa joutaa kyllä ihan suoraan kierrätykseenkin. 

Tänään kuitenkin ehdin vihdoin vähän olohuonetta kohentamaan, kun nuori neiti suostui päiväunilleen hyvissä ajoin. Sain myös vihdoin sohvatyynyihin vaihdettua uudet päälliset. Ihan juuri sitä mitä olisin kaivannut ei varastosta löytynyt, mutta mennään näillä jos ei parempia tule vastaan. Pelastinpa muuten tuon vanhan vihreän Gantin tähtityynyn yhdestä kirppiskassista, jossa se oli lojunut viime syksystä saakka. Annoin sille vielä yhden mahdollisuuden, koska väri on niin kivan heleän kesäinen. 
Viikonloppuna on tiedossa puutarhapuuhia ja tänään maahan kaivetaan jo pari puuta. Niistä lisää vaikkapa huomenna. Täksi illaksi on kaverin ja lasten kera sovittu puistotreffit pienten eväiden kera. Voi, että lapset odottavat iltaa! Pienet jutut on niitä kaikkein suurimpia. 

PS. en tiedä muistatteko olohuoneen pöydällä ollutta valkoista geometrista ruukkua...?! Se koki eilen karun kohtalon ja sai loppunsa lasten leikeissä. Voi nyyh... Uusi ruukku siis haussa, nykyinen on ihan liian pieni ja väärän värinen.

PPS. Miten pitkään nuo vappupallot oikein jaksavat....?!?!

PPPS. Muistakaahan käydä tsekkaan tuo Instagram-tili. Sinne yritänkin saada vähän useammin täytettä, jos blogi päivittyy välillä vähän hitaammin. Sehän löytyy sitten nimimerkillä valkoisenkodinkatriina. Ja, hei antakaa armoa noviisille. :D

2 kommenttia: