maanantai 20. elokuuta 2012

Lights up!

Muita juttuja surffatessani osui silmiini hauska valaisuidea ja ajattelin, että olisin samalla kerännyt muitakin kivoja valaisuratkaisuja tai valaisimia samaan kasaan.


Tässä kuvassa on ihan mieletön tunnelma. Rakastan noita kulahtaneita nojatuoleja ja kuvakokoelmaa seinällä.


Tässä on niin simppeli idea keittiön tason valaisuun, että oikein harmittaa, ettei tullut itselle tämä mieleen keittiön valaisua mietittäessä. Sopii tuon upean keittiön tunnelmaan täydellisesti.


Tässäkin kuvassa on kaikki kohdillaan. Eriparituolit, rujo kuva seinällä ja upea seinävalaisin.




Tässä kuvassa valaisusta tekee mielenkiintoisen se, että lamput on asennettu vähän "huolettomalla" tavalla. Eli kaiken ei tarvitse olla juuri prikulleen vaan juuri näin tilasta tulee paljon mielenkiintoisemman näköinen.


Tämä lastenhuoneen sienivarjostin on ihan vastustamattoman suloinen! <3


Tom Dixonin valaisimet vaan on niin upeita ja tälläinen erilaisten valaisimien kokoelma näyttää todella hyvältä yhdessä.


Kaunis rykelmä samanlaisia valaisimia on tosi näyttävä.


Jos olisi paljon tilaa olohuoneessa niin tuollainen heppavalaisin olisi aika cool. Melkoinen statement!




Olisin tahtonut meidänkin makkariin kattovalaisimet sängyn molemmin puolin roikkumaan, mutta kun en osannut ihan varmaksi päättää sängyn paikkaa silloin kun sähköjä vedettiin niin jäi laittamatta. Nämä olisi kyllä tosi kivat, eli kannattaa ottaa harkintaan valaisua suunniteltaessa.



Kuvat: Digsdigs, shelterness, skönahem

8 kommenttia:

  1. Olet kyllä asiallisia valaisu ratkaisuja löytänyt ;)
    Noista pari kuvaa on ollut itselläkin innoittajana kun tein pikku valaisin operaatiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain löytynytkin. Tuo ensimmäinen kuva oli se minkä ensin löysin ja siitä se kaikki sitten lähti. :D On tämä netti aika kiva aarreaitta, ideoita pursuaa vähän joka kulmassa, kun vaan kaikki muistaisi ja osaisi hyödyntää.

      Poista
  2. Upeita valaisinratkaisuja ja kauniita sisustuskuvia! :) Mustavalkoinen keittiö "hehkulamppuineen" on kyllä aivan mielettömän hieno, ja tuo heppa saisi mieluusti muuttaa meidänkin olkkariin jos tilaa löytyisi. :) Kiinnitin huomiota myös toiseksi viimeisen kuvan tuikkutelineisiin, näyttävät aika kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hehkulamppukeittiö on kyllä kummitellut mun mielessäni monia päiviä. On se niin upea. Mikä siinä onkin, että kaikki huiput ideat tulee löydettyä sitten, kun niitä ei enää tarvita? Noh, voihan sitä joskus tehdä vaikka vähän remonttia. ;)

      Poista
  3. Kiva postaus! Omaa silmääni miellyen Tom Dixonin valaisinryhmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tälläisiä postauksia on ilo tehdä.

      Nuo Dixonin valaisimet on kyllä tosi upeita. Tuo mustan ja kullan yhdistelmä toimii niin hienosti!

      Poista
  4. Hienoja kuvii. Meillä on makkarissa molemmin puolin sänkyä kattovalaisimet, tosin pitkään on ollut vain toisella puolella. Dixon-kuvassa hauska huomata samantapainen keittiökaapisto kuin meilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattovalaisimet yövalaisimina olisi kyllä niin kivat. Harmi, ettei niitä meille oikein helposti saa jälkiasennuksena.

      Niin muuten onkin hyvin samantapainen keittiönkaapisto kuin teilläkin. Näin ne hyvät ideat pyörii. :)

      Poista