sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Gamenight & Guacamole

Viikonloppu oli taas yhtä haipakkaa paikasta toiseen ja takaisin.

Eilen illalla ehdimme sentään hieman hengähtää ja kaivoimme miehen kanssa piiiiitkästä aikaa esiin lautapelin. Saimme tämän Menolippu-lautapelin aikoinamme häälahjaksi ja se on osoittautunut vuosien saatossa siksi kaikista eniten käytetyimmäksi häälahjaksi. Eli suosittelen vastaavanlaisia lahjoja kyllä muillekin hääpareille. Yhdessä tekeminen on hauskaa! <3 Liian monesti se ainakin meillä tahtoo luisua vaan siihen tv:n töllöttämiseen.


Minä muuten voitin, niin kuin melkein aina. :D

Pelailussa meille on tärkeää myös oikeanlaiset naposteltavat. Tällä kertaa pelin ohella napostelimme porkkanatikkuja kera aurajuustodipin (itse tehdyn, tottakai) ja maissilastut saivat kaverikseen guacamolea. Se on oikeasti tosi helppoa valmistaa ja itse en ihan kovin mielelläni kyllä sitä kaupoista saatavaa mössöä suuhuni laita. Siinä kaupan guacamolessa sitä avokadoa on mukana peräti niinkin paljon kuin alle 1 %. ;DGuacamole

2 avokadoa
1 pienehkö sipuli
1-2 limen mehu
1 tomaatti (mulla sattui olemaan vaan pikkuisia luumutomskuja, mutta sopivat joukkoon vallan mainiosti)
½ tl suolaa
chiliä maun mukaan (mulla ei myöskään ollut tuoretta chiliä, mutta nuo hiutaleet ajoivat asiansa ihan hyvin)


Halkaise avokadot, poista kivi ja kuori ne. Tämä on se kaikista haastavin vaihe, ei vaikeusasteeltaan vaan siksi, että itse en aina löydä juuri niitä syöntisopivia avokadoja, ne on yleensä joko liian raakoja tai sitten ylikypsiä. Sotke avokadot haarukalla mössöksi, mössö saa jäädä vähän klönttiseksikin, tämän kanssa ei ole niin tarkkaa. Lisää joukkoon limemehu (itse tykkään aika kirpeästä joten laitoin kaksi limettiä, mutta lisää ensin vain yksi ja maista mitä olet itse mieltä), suola ja pilkottu sipuli ja tomaatti. Mausta chilillä oman maun mukaan. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia, jos vaan maltat.


Ei ehkä näytä kovin hyvältä, mutta maistuu kyllä. Peittoaa ihan satavarmasti ne kaupan mössöt! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti