perjantai 29. marraskuuta 2013

Lahjaostoksilla

Juuri sopivasti joululahjojen osteluaikaan sattuu tuo Finnish Design Shopin -10% ale. Tosin minulla ei tänävuonna jouluksi oikeastaan ole mitään sen isompia lahjatoiveita (suklaan, hyvien kirjojen ja sukkien lisäksi). Kotoa tuntuu juuri nyt löytyvän kaikki tarvittava ja hirveitä muutostarpeita ei ole ilmennyt. Eli vähän tylsää siis. ;) Tosin tuo tytön huone odottaa vieläkin sitä tapetointia, eli jos sen saisi jouluksi tehtyä niin olisin kyllä ikionnellinen. Sitten luultavammin niitä tarpeita ilmeneekin, kun huone tarvitsee jotain muuta kalustuksen ja sisustuksen tiimoilta, mutta juuri tähän hetkeen ei siis ole isompia tarpeita. 

Toki kun haaveilemaan lähtee, niin aina löytyy jotain kivaa. 


Tänään haavejuttujen kärkipäässä keikkuvat tälläiset tavarat (eivät ole missään tietyssä järjestyksessä muuten).

1. Ferm Living tamminen leikkuulauta 29,-
2. Kubus pieni kulho 120,-
3. Gubi Pedrera lattiavalaisin 529,-
4. Menu POV seinäkynttilänjalka 34,90
5. Marimekko Tasaraita pussilakanasetti 119,-
6. Ferm Living My Deer seinävalaisin 68,85

Tuon leikkuulaudan kehtaisi jättää esille vähän paremmin kuin ne riemunkirjavat Ikean laudat. Kubuksen kulho olisi tyylikäs säilytin vaikka sille rusinapähkinäseokselle. Pedreran jalkalamppu nyt vain on niin yksinkertaisen kaunis. POV -seinäkynttilänjalka taas on kivan erilainen ja näyttäisi varmasti kauniilta seinällä. Marimekon lakanat eivät varmaan kaipaa sen parempia selityksiä ja tuo My Deer lamppu päätyisi tytön huoneeseen lukulampuksi.

Tuon -10% alea saat Finnish Design Shopin tuotteista 29.-30.11 koodilla JOULUETU.

Aiotko sinä tänä vuonna hyödyntää nettiä joululahjaostoksilla? Vai mennäänkö teillä perinteisesti kiertelemään kauppoja? Minä luulen, että meillä taitaa mennä vähän puolet ja puolet. Tosin mies on innokkaampi ostamaan lahjat verkosta, kun itse ehkä kaipaan sitä kauppojen virikkeellisyyttä.


*sisältää mainoslinkkejä

Kuvat/images: Finnish Design Shop

10 kommenttia:

  1. Voih, haaveita olisi, mutta onko pukilla varaa? :D
    Meillä on miehen isältä jääneenä eteisessä kaksi kattovalaisinta, jotka muistuttavat kovasti tuota Pedreraa... Ei mitään tietoa mitä ne valaisimet ovat, mutta olen niistä aina pitänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, pukin varallisuutta tässä itsekin haaveideni kanssa mietin. ;D Olisipa kiva nähdä kuvat noista valaisimistasi.

      Poista
  2. Tuo My Deer -seinävalaisin on söpö! <3 Jotenkin kaupoissa kiertelemisessä on oma tunnelmansa, joka kuuluu lahjaostoksiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo My Deer olisi kyllä niin herkku! <3

      Kaupoissa kiertämisessä on kyllä ihan omanlaisensa tunnelma josta en ole valmis luopumaan. Ehkä ideoita vois sitten jatkojalostaa verkossa. :)

      Poista
  3. Samankaltaisia haaveita myös täällä. Eniten juurikin tuo Kubuksen kulho ihastuttaa. Raaskisiko sitä.... ;) Ihanaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä NIIN hieno! Toisaalta olisi tehnyt mieli se klikkailla ostoskoriin itselle, mutta nuukailin taas jälleen kerran. ;D

      Poista
  4. Minäkin kävin klikkailemassa Finnish Design shopissa juuri By Larssenin kynttelikön itselleni joululahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain pukilta viime vuonna tuon kynttelikön, joka olikin melkoinen yllätys, vaikkakin oli ollut harras toiveeni. En vain uskonut pukin pistäneen sitä mieleensä. :)

      Poista