perjantai 15. marraskuuta 2013

Punaa huulin ja menoksi

Täällä on pähkäilty ja tuskailtu huomisten blogibileiden vuoksi koko viikko. Asua joka olisi yhteensopiva tuon kasvavan etupömpöttimen kanssa ei ole ollut helppo löytää ja myös kengät ovat aiheuttaneet päänvaivaa. Jos asu vieläkin vähän vaivaa päätä, niin nyt on muu asustus valittuna. Eilen Kicksistä löytyi täydellinen huulipuna ja rajauskynäkombo, sekä väreihin sopivat kynsilakat. Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa itselleni sopivaa punaista huulipunan sävyä ja nyt se vihdoin löytyi. Vaaleaihoisen, pisamanaamaisen punapään, kun ei olekaan niin helppo löytää sellaista sopivaa punaista sävyä, joka ei näyttäisi kylmältä tai vastaavasti oranssiltakaan. 





Huulipuna - Make Up Store - Alarm
Rajauskynä - Make Up Store - Burlesqe

Jotta asu ei menisi ihan liian vakavaksi ajattelin kaulaani napata nuo hauskat punaiset helmet, jotka äitini minulle viime talvena askarteli. Mukavia kemuja odotellessa. :)

Ihanaa viikonloppua! <3 

16 kommenttia:

  1. oih..tuosta huulipunasta haluaisin tietää enemmänkin.. tällä puolella ruutua myöskin punapääpisamillaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulipuna on itsessään melko kevyt, mutta kun huulille levittää ensin tuota kynää niin sävy tummenee reilusti. Eli huulipuna menee hyvin itsestään ihan arkikäytössäkin, kuitenkin kun niitä punahuulijuhlia tulee aika harvoin vastaan. Yritän saada punasta huomenna kuva ihan huulilla asti, jos vain ehdin sellaisen napata tohinassa. :)

      Poista
  2. Se on hassua millasen stressin saa aikaiseksi yksistä juhlista. Ite lähdin sillä asenteella etten hanki mitään, mitä ei muuten tulisi käytettyä. Eli mekkoa ei nähdä ;) Leveä hymy on paras asuste. Huomista odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, mutta tätä se on tää kotiäidin elämä, kun ei kovasti missään käy niin sitten ei edes muista miten juhlissa käyttäydytään. :D Itseasiassa minäkin löysin kaiken muun huulipunaa ja kynsilakkaa lukuunottamatta omasta kaapistani, kun vähän mullailin. :D

      Nappaa hiasta huomenna huomenissa, minut on melko helppo tunnistaa. :)

      Poista
  3. Hip hei, ehkä törmäämme tuolla Indiedaysin juhlissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti törmätään! Minut on ainakin melko helppo tunnistaa, eli nappaa hiasta kun näkyy. :)

      Poista
  4. Ihana huulipuna! Sain viime äitienpäiväkahjaksi (omasta pyynnöstäni)i ensimmäisen kunnon punani, mutta toistaiseksi en ole käyttänyt sitä kuin kerran, vaatii totuttelua:-) Tosi kivoja juhlia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! <3 Minäkään en ole mikään aktiivinen huulipunan käyttäjä. Olisipa hauska osata käyttää punaa ihan vaikka arkenakin, sillä kyllä sille melkoinen piristävä vaikutus on. :)

      Poista
  5. Mä kyllä niin yritän bongata sut huomenna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana kun bongasit minut! <3 Olisin mielelläni jutustellut kanssasi enemmänkin, mutta en enää myöhemmin sinua löytänyt juhlista.

      Poista
  6. Noi helmet oli se juttu, mistä mä viimeistään sut sitten tunnistin. ;)
    Oli niin ihana nähdä, sä olet ihan mielettömän kaunis.
    Kiitos mukavasta illasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmet oli kieltämättä aika hyvä tunnistuskeino. :D

      Oli niin ihana nähdä sinut, tuntuu kuin oltaisiin vanhoja tuttuja vaikka lauantaina vasta ensi kertaa tavattiin! <3

      Poista
  7. Oli kyllä upeat punahuulet, ja helmet! Oli ihan mieletöntä tavata teidät, toivottavasti otetaan joskus uusiksi :)

    VastaaPoista
  8. Oli oikein mukava tavata, tuntuu että aika meni niin nopeasti ja paljon jäi vielä kesken! :) Mutta joku kerta ehdottomasti uusiksi, oli niin hauska ilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella kiva tavata! <3 Harmi vain, että niin monen mukavan tyypin kanssa jäi jutut ihan vaiheeseen, mutta toivottavasti saadaan pian uusi tilaisuus jatkaa juttua! :)

      Poista