tiistai 4. helmikuuta 2014

Hempeä helmikuu

Kotona ei ole juurikaan tapahtunut alkuvuonna mitään sisustuksellista, eikä nytkään voi oikein sanoa, että mikään kovin iso mullistus olisi käynyt kylässä, mutta joskus pienikin juttu hoitaa tehtävänsä. Pirteät kevätvärit kutkuttelevat takaraivossa, mutta vielä on tuntunut niin aikaiselta sellaisia esille laittaa, ainakaan kovin isossa mittakaavassa. Helmikuu sopii kuitenkin aika mainiosti pienelle hempeilylle, joten kaivelin kaapista esille viime vuonna alesta löytyneen hempeääkin hempeämmän vaaleanpunaisen röyhelötyynyn ja vaihdoin pöydällä olevaan lyhtyyn vaaleanpunaisen kynttilän ja sen seuraksi muutama vaaleanpunainen tuikkukuppi.  Johan on hempeää. Vaaleanpunainen sopii kuitenkin aika kivasti harmaan, valkoisen ja mustan seuraan. Etualalla tönöttää muuten toistaiseksi ainoa tämän vuoden aleostokseni, rottinkinen rahi lähti matkaan Ikean alesta erittäin hyvällä aleprosentilla. 
Lopuksi vielä pieni kertaus siihen, miten pienessä hetkessä siististä olohuoneesta saadaan aikaiseksi jotain ihan muuta. Joululahjaksi saadut barbit ovat aika kova juttu.


Me palailtiin tytön kanssa vasta myöhään illalla mummolasta, joten nyt tuntuu kyllä ihan maanantailta. Äidillä tuntuu olevan päällä melkoinen kestoväsymys, joten ensiviikon neuvolassa pitää kyllä hemoglobiinitasoihin tehdä pieni tarkistus. Masuasukista on sukeutunut melkoinen yöliikkuja, joka kyllä pitää äitiä hereillä jos en ehdi nukahtaa ennen shown alkua ja toisaalta hyvän nukkumisasennon löytäminen tuntuu olevan vähän työn ja tuskan takana. En muista, että esikoista odottaessa olisin nukkunut ihan yhtä levottomasti vielä tässä vaiheessa raskautta. Eli saattaa katkonaisilla yöunillakin olla osuutta väsymykseen. 

3 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunista. Meillä ei kans kärsis nyt kuvata, on sen verran sotkuista, ollaan täällä sairastelty minä ja tyttö.

    VastaaPoista
  2. Samoilla linjoilla, vielä liian aikaista liialle hempeilylle. :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kivan näköistä! Mistähän olet ostanut tuon maton? Haluaisin samanlaisen...

    VastaaPoista