keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Joulutärpit

Täällä taas. Väliin mahtui mukava viikonloppu ja hieman ankeampi alkuviikko, joka sisälsi mm. päivystyskäynnin tiputuksineen, kun tuo sappi taas intoutui minua kiusaamaan. Leikkausaika minulle oli jo varattu, mutta sairastuin keuhkokuumeeseen ja leikkausta piti siirtää ja kun olin ollut pitkään oireeton, päätettiin sitä siirtää kerralla vähän pidemmälle. Noh nyt sitä jälleen aikaistettiin ja toivottavasti tässä parin kuukauden sisään pääsisi tuosta vaivasta for good. Olin ehtinyt aloitella hieman miettimään jo tulevaa joulua. Miten ihmeessä olen selvinnyt näin pitkälle suomatta sille sen paremmin ajatusta?! Yleensähän meillää on joululaulut soineet jo lokakuun loppupuolella ja joulu on ollut jo pitkälle suunniteltu (plus muutamaan kertaan vaihdettu mielipidettä) tähän mennessä. Tosin vielä ehtii oikein mainiosti.

Joulufiilistä omaan sisustukseen haeskelin kivoista verkkokaupoista ja kokosin samalla jonkinlaisen tärppilistan itselleni ja myös teille.


Anno Kuusipuu -tyynynpäällinen/Kodin 1
Anno Talja -huopa/Kodin 1
Metallikori/H&M Home
Raitatyynynpäällinen/H&M Home
Ferm Living kuusenalusmatto/domdom
Stråla lattiakynttelikkö/IKEAMettässä juliste, Riitta Kelosaari/Konglomerat
Skandinavisk tuoksukynttilä SNÖ/Finnish Design Shop
ZigZag tiskirätti/OMA shop
Tähtijoulukoristeet/H&M Home
Menu Chunk of Marble -kynttilänjalka/Finnish Design Shop
Nordal paperikoriste/domdom


Aika kivoja juttuja kyllä osui vastaan. Tuntuu, että tänä jouluna jyllää hyvinkin perinteiset väriyhdistelmät kuten punainen ja valkoinen, maanläheiset sävyt, mustavalkoinen ja metallisävyistä varsinkin tuo kuparin sävy. Joten tuntuu, että vähän kaikki käy. :) 

Olisi oikein mukava kuulla mitä teidän joulusisustukseen kuuluu tänä vuonna? Minimalistista vai överiä? Värejä vai maanläheistä?

2 kommenttia:

 1. Itsekin olen ollut tänä vuonna jostain syystä ihan pihalla jouluvärityksen trendeistä ja siitä, millainen joulu meille on tulossa. Ehkä se johtuu siitä, että esim. joulukuvastoissa ei ole ollut tänä vuonna mitään selkeää linjaa, vaan kuten sanoit, kaikille vähän kaikkea.

  Meille onkin tulossa tänä vuonna ensimmäistä kertaa jouluksi punaista! Sellaista täyteläistä tummanpunaista, Mailegin tonttujen inspiroimaa. :) Luonnonsävyjä näkyy koristeissa ja esim. lehtikuusen oksia ja käpyjä olemme keränneet jo tänne kotiamme somistamaan. Kukat ja kynttilät ovat mitä luultavammin tänäkin vuonna kaikki valkoisia. Viime vuosina suositut eläinprintit laskeutuvat myös tänä vuonna sohvalle koristetyynyn muodossa ja lisäksi olen kaivanut vintiltä valkoisen lampaantaljan, joka tähän mennessä on ollut vain pulkkailukäytössä.

  Kuusen koristelun suunnittelu on vielä vaiheessa. Yleensä se on ollut kovin kimmeltävä, joko valkoisin, hopein tai kultaisin koristein. Tänä vuonna tekisi mieli mustaa!? Ja ehkä kaveriksi valkoista? Esittelehän blogissasi kivoja kuusikoristeluita, jos tulee vastaan?

  kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman asian olen pannut merkille, että joulu ei ole tänä vuonna tietynnäköinen vain vähän kaikille on kaikkea tarjolla. Sama asia tuntuu olevan sisustuksessa muutenkin valloillaan tällä hetkellä, että mitään tiettyä juttua ei ole mitä kaikki noudattavat, vaan suuntia on useita ja niitä on ihan kiva yhdistellä vähän ristiin. :)

   Meilläkin oli viime vuonna kuusessa punaista, pitkästä, pitkästä aikaa. Lehtikuusen oksista minäkin olen haaveillut ja katsellut niitä useassakin eri blogissa. Meillä vain asiaa rajoittaa yli-innokas hortonoomikissa, joka tasan satavarmasti olisi oksien kimpussa. ;)

   Kiitos hyvästä postausvinkistä! <3 Kuusenkoristeista voisikin suunnitella aivan oman postauksensa.

   Poista