keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Neidin valtakunta

Tänään pitkästä aikaa tuli kuvailtua isomman neidin huonetta, kun pienempi veteli päiväsikeitä. Jotain pientä ja suurempaakin muutosta on sitten viime kerran jälkeen tapahtunut. Mies suti vaatekaappien oviin liitutaulumaalia ja tuntui, että koko huoneen ilme raikastui, sekä ryhdistyi samalla. Harmittaa näin jälkikäteen, ettei tullut laitettua myös magneettimaalia samaan syssyyn. Myös kaapistot saivat lisäosan, kun nuo laatikot nyt vaan tuntuivat niin näppäriltä lelujen säilöntään. 

Tyttömäistä, tottakai, vaaleanpunaista, mutta myös värikästä, hörhelöä, mutta ei liikaa. Näistä on meidän isomman neidin huone tehty. Pienemmän tytön huone onkin vielä AIVAN vaiheessa, joten niitä kuvia saatte vielä hetken odotella. 

Suuri taiteilija työssään. :)


Pitää jakaa teidän kanssanne tuo tämänpäiväinen neidin taideteos. Prinssi ja prinsessa käsi kädessä. <3


10 kommenttia:

 1. Ihana huone. Tapetti erityishieno. Mun pitäisi lähteä ostamaan tällä viikolla lisää stuvaa leluille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tapetti on munkin mielestäni ihan SUPER! Ihastuin heti kun näin siitä palasen ja onneksi se näyttää vain paremmalta seinällä. :)

   Ja stuva kyllä rulettaa lastenhuoneessa. Harmi, että noita ovia tai laatikoita ei saa mitenkään ilman kikkakolmosia liitettyä vaikkapa bestå sarjaan, olisi ihan hauska "aikuisten" tiloissakin. :)

   Poista
 2. Kovin on herttainen huone neitosella :)

  VastaaPoista
 3. Lastenhuoneissa liitutauluseinät on kyllä tosi käteviä! Tuo teidän tapetti on ihana ja muutenkin tosi kaunis huone. Kyllä siellä kelpaa pienen prinsessan oleilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo liitutaulu kyllä tosi hyvä keksintö! Piirtely kun on kivaa vähän kaikenikäisistä ja tässä ei pääse paperi koskaan loppumaan. :D Ja kiitos! <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! <3 Meillä kun tykätään aika paljon tuosta pinkistä ja äiti ei sitten ihan kokopinkkiä huonetta suostunut kuitenkaan antamaan niin tää on aika hyvä kompromissi.

   Poista
 5. Todella kaunis huone!! Myös minä olen tykästynyt tuohon Stuvaan lastenhuoneessa ja juuri eilen tein reissun Ikeaan ja hankin lisää Stuvaa nuorimmaisen huoneeseen (juurikin vetolaatikot). :)

  VastaaPoista
 6. Siinä on kyllä oikea prinsessahuone! Liitutaulu on loistava lisä. :)

  VastaaPoista