keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Lastenhuoneeseen punaista, mustaa ja valkoista (?)

Suuret kiitokset kaikille tuohon nukkumishuone/leikkihuone postaukseen ajatuksia jakaneille. Vielä ollaan vähän kahden vaiheilla, mutta joka tapauksessa tehdään nyt tuo toinen huone tuota nuorempaa silmällä pitäen ja mietitään sitten, siirretäänkö isompi myös sinne nukkumaan. Ihan täysin yhteistä leikkihuonetta emme kuitenkaan aio tehdä, sillä isommalla tytöllä on ne pikkutavarat kuitenkin omassa huoneessaan ja niistä on pienempi vielä pidettävä erossa varmuuden vuoksi. 

Luulen kuitekin, että tuo yläkerran aula muokkautuu yhä enemmän sellaiseksi tilaksi, jossa voidaan sitten leikkiä yhdessä ja mihin voidaan tehdä niitä isompia leikkejä, kuten autoratoja tai vastaavia. Tälläkin hetkellä siellä sijaitsee Ikean leikkiteltta ja pikkuruinen liukumäki. Olemme miettineet, että tilaan asennettaisiin myös keinu tai voimistelurenkaat kivaa temppuilua varten. 

Pikkuneidin huoneessa ajateltiin mennä simppelillä värimaailmalla, hieman pirteää punaita, paljon valkoista ja ripaus mustaa. Tuohon kompoon voidaan sitten ottaa myöhemmin mukaan jotain neidin lempivärejä, mutta suht neutraalilla taustalla huone kestäisi aikaa hyvin.

Tässä muutamia ajatuksia siitä mitä huoneesta voisi löytyä. 
Minulla oli aivan selkä visio huoneesta jo päässäni, mutta muisti teki tepposet, sillä olin jo mielessäni ajatellut huoneeseen tapetiksi sitä Elloksen ihanaa pallotapettia. Jostain kumman syystä muistin, että siitä oli olemassa myös puna/valkoinen väritys, mutta siitä löytyikin punaisen sävyissä ainoastaan pinkki. PT Prestigiousilta Seinäruususta löytyisi tuo punapalloinen tapetti, mutta se ei mielestäni ole ihan yhtä kiva kuin Elloksen tapetti, koska nuo pallot ovat aika paljon pienempiä. Tapettia lienee kuitekin aiheellista käydä katsomassa paikan päällä, sillä kokoa on vaikea hahmottaa vain pienen kuvan perusteella.

Huonekaluista on hankittu jo sänky ja itseasiassa aika kiva sellainen. Pidetään teitä vähän vielä jännityksessä, kun kerron, että tätä samaista sänkyä olen ihastellut jo melko kauan sitten eräässä lastenhuonepäivityksessä ja sattumalta se tuli vastaan paikallisella nettikirpputoripalstalla edulliseen hintaan. ;) Jonkinlainen lipasto tai kaappi pitää myös hankkia ja minulla onkin jo _todella_ pitkään ollut hakusessa vanha liinavaatekaappi, mutta olen joko aina ollut inasen liian myöhässä tai sitten hinta on ollut ihan liian kova. Eli jos joku on omastaan luopumassa niin saa tarjota! 

Löytyykö teiltä muuten lastenhuoneista puolapuita? Jotenkin ajatus niistä hieman houkuttelisi, mutta onkohan se kuinka hazardi ratkaisu?

Kuvat: Fine little day/pikkulinnun kauppa, matto/halens, julisteet/desenio, puolapuut/Suomen voimistelutuote, kattovalaisin/muuto unfold/room21, seinävalaisin/Ikea

4 kommenttia:

 1. Leikkihuone on täälläkin muokkautumassa. Pienin on nyt 8kk, ja aluksi musta-valkoisessa huoneessa oli keltaista tehosteena, mutta punainen tuli mukaan.. Täällä löytyy otoksia meidän huoneesta:
  http://puolitoistakerrostakotia.blogspot.fi/2015/09/leikkihuoneen-seinatarra.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana huone teillä! <3

   Perusvärit on niin kauniita yhdessä ja musta terävöittää mukavasti!

   Poista
 2. Meillä on Dinox puiset puolapuut lastenhuoneessa :) Blogistani löytyy postauksia niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt blogissasi puolapuita ihailemassa useampiakin kertoja! :D Olette ilmeisesti olleet niihin tyytyväisiä, eikä isompia onnettomuuksia ole sattunut? Meillä kun on tuollainen melkoisen vilkas 4v tyttö, joka kiipeilee kovasti ja sitten tuo pienempi tyty, jonka pitää päästä isosiskon perässä kaikkialle... ;D

   Poista