lauantai 10. lokakuuta 2015

Synttärit Frozen-teemalla

Näihin pakkaspäiviin sopivalla aasinsillalla voisin laittaa muutamia kuvia meidän elokuisista pakkaskesteistä. Meillä juhlittiin siis A:n 4-vuotispäivää ja milläs muullakaan kuin Frozen-teemalla. Meillä tuo Frozen on tällä hetkellä melkoisen kuumaa kamaa ja olen aistinut tytön ikätovereiden vanhemmilta vähän samaa. Melkoinen pakkasaalto on siis liikenteessä. Äitikin osaa jo elokuvan vuorosanat ulkoa, sillä niin monta kertaa olen sitä "joutunut" tytön kanssa leikkimään ja yllätys yllätys, äiti saa aina olla se Anna. Haluaako kukaan tytöistä siis koskaan vapaaehtoisesti olla Anna? Vai viekö teilläkin Elsa aina voiton? 

Kuvat taas kyllä vähän laaduttoman huonoja, sillä eihän siinä juhlien järjestyksen loppurutistuksessa ikinä ehdi rauhassa kameran taakse suunnittelemaan kuvakulmia. Ensi vuonna lahjon jonkun kuvaamaan. ;)

Sivupöytä oli katettu herkuilla, niillä makeilla ja suolaisilla. Tuossa etuoikealla olevat mukit täytettiin popcornilla. Boolina toimi sitruunajuoma, jonka värjäsin elintarvikevärillä siniseksi. Tämä osoittautuikin melkoiseksi hitiksi. Yritin ensin vähän terveellisemmän kautta ja kokeilin värjätä omenamehua siniseksi, mutta se värjäytyi aina vain vihreäksi vaikka yritin laittaa sinistä väriä vähän enemmän. 


Nämä cakepopsit onnistuivat yli odotusten ja olivat melko helppoja valmistaakin, mutta toki tuo askarteluosuus oli aikalailla aikaavievää puuhaa. Onneksi sain siskon avuksi edellisenä iltana näihin leikkaa-liimaa-osuuksiin. Jos muita kiinnostaa niin kuvat cakepopseihin löysin täältä.Pitihän sitä suolaistakin olla pöydässä ja siinä luotettiin perinteisiin cocktailtikkuihin, tällä kertaa siilin muodossa. Taidanpa ottaa tämän mukaan kyllä seuraaviinkin syntymäpäiviin, sillä nämä katosivat parempiin suihin vauhdilla.


Juhlia edeltäneen viikon illat olivat melko askartelutäyteisiä, mutta teemaan sopivaa rekvisiittaa olin keräillyt jo pidemmän aikaa. Hieman haastavaa oli kieltämättä löytää näinkin talviseen teemaan sopivaa juhlakoristetta keskellä kesää. No jos ensi vuonna mennään samalla teemalla, niin tiedänpä hamstrata joulun aikaan niitä sopivia juttuja. Toistaiseksi Frozenkuume ei osoita laantumisen merkkejä. 7 kommenttia:

 1. Pakko oli kommentoida,että kyllä on tuttua juttua, Frozen on valloittanut koko tän meidän kotikadun tyttölapset :) aina leikitään Annaa ja Elsaa, ja Elsa on se "parempi" vaihtoehto leikeissä. Osaan itsekin mm. kosinnan ulkoa :) Hei mutta sitä vielä samaan viestiin että kiva että olet palannut blogin pariin, seuraan bloglovinin kautta ja joskus ennenkin olen kommentoinut.. Itsellä 4,5 v. tyttö :) T. Taika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frozen on kyllä melkolailla iskenyt kaikkiin tuon ikäisiin tyttösiin ja into ei tunnu laantuvan. Tytön tanssiharrasteessa näkee, että pukuhuoneessa on meneillään oikein kilpailu kenellä on eniten Frozenia päällä. :D Meillä odotetaan sitä uutta elokuvaakin kuin kuuta nousevaa vaikka odottaa saa vielä ainakin pari vuotta. ;)

   Ja tosi kiva, että löysit takaisin mun blogiini vaikka olenkin melkoisen tauon pitänyt. :) Toivotaan, että blogi-into säilyy ja aiheita kirjoitukseen löytyy tarpeeksi.

   Poista
 2. Olipas kiva löytää sinun blogi :)

  T. Salla

  VastaaPoista
 3. Upean näköistä! Kiva uus blogi, jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 4. Aivan huippu hienoja tarjoiltavia! Pakko kysyä kun meilläkin alkaa nää synttärit taas lähestyä että miten toi siili on siis tehty? Onko tossa salaattikerä johon vaan cocktail tikulla laitoit hipleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Siilin pohjana on ihan tavallinen keräkaali, josta veitsellä otin pohjasta pienen palan pois, jotta pysyi tukevasti paikallaan pöydällä. Sitten siihen vaan cocktailtikuissa tavaraa kiinni ja lopuksi viinirypäleet silmiksi ja nenäksi. :) Ekaa kertaa minäkin tuollaisen tein juhliin ja aion kyllä tehdä toistekin, sillä se oli helppo tehdä ja tosi suosittu juhlakansan keskuudessa. :D

   Poista