perjantai 9. joulukuuta 2011

Valkoisen kodin joulu

Jouluisiin asioihin kun on nyt keskitytty niin jatketaan sitten samalla linjalla. Esitellään seuraavaksi hieman kotimme joulukoristeita, muitakin niiden jo esiteltyjen valojen ohella. Vaikkakin kotimme tyyli ei ole runsas, niin jouluna mielestäni saa koristeita olla vähän enemmän.

Vitriinikaapin päälle meille on majansa pystyttänyt tälläinen kaksikko. Olemme nämä Nutcrakerit ostaneet aikoinamme kun asuimme yhdysvalloissa. Siltä ajalta muitakin koristeita on kotiimme päässyt. Rakastan näiden Nutcrakereiden kirkkaita värejä ja puupökkelömäistä olemusta, lisäksi näistä tulee aina hyviä muistoja mieleen.
Näiden kavereiden lisäksi olohuoneen tasolta löytyy myös jotain hyvin perinteistä. Nimittäin nämä kaksi olkipukkia, toisen väritys ei ehkä kuitenkaan se kaikkein perinteisin. Näiden lisäksi vähän salaa haaveilisin sellaisesta isosta lattialla pidettävästä olkipukista, mutta joulutavaroita on kertynyt jo niin monta laatikkoa, että pitää yrittää vähän hillitä itseään.


Olohuoneessamme on myös jo kuusi. Olemme ottaneet tavan pystyttää kuusi jo ensimmäisen adventin aikaan. Näin kuusesta saa nauttia vähän pidempään. Meillä on myös toinen perinteisen värinen kuusi, mutta se ei ole ainakaan vielä päässyt esille. Tämän pienen valkoisen kuusen halusin ihan tuota pientä tyttöämme varten ja se on myös koristeltu aika hempeillä sävyillä. Tämän kuusen pikkuneiti saa sitten viedä omaan huoneeseensa ja koristella ihan itse, kunhan vähän tästä vielä varttuu.


Huomatkaa muuten, että tänään kirjoituksia on kaksi.

1 kommentti: