maanantai 12. joulukuuta 2011

Olohuonetta

Esitellään seuraavaksi vaikkapa vähän meidän olohuonetta. Tämä huone sai muutama viikko sitten uudistuksen, kun kauan odotettu uusi sohva saapui. Meillä oli aiemmin Ikean Karlstadin harmaa sohva, josta kyllä pidin muuten, mutta sohvan ryhti lopahti tosi nopeasti, myös kissojen ja koiran karvat tarrautuivat tosi tiukkaan siihen kiinni ja puhdistus oli siten tosi työlästä.

Pitkään mietittiin ja etsittiin uutta sohvaa ja Furninovan Boogie -sohvan muotoilu vei sydämen. Harkitsimme myös tosi pitkään mustan ja valkoisen nahan välillä. Päädyttiin lopulta valkoiseen väriin, tosin saa nähdä miten pitkään tämä pysyy sitten hyvänä. Itse on yritetty välttää farkuilla istumista sohvalla ja pesen sohvaa marseillesaippualla säännöllisesti, joten fingers crossed, että pysyy pitkään hyvänä. Sain hyvän vinkin, että hevostarvikeosastoilla myytävä satulasaippua olisi paras suoja ja puhdistusaine nahkasohville. Pitäisi sitä siis ostaa.

3 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen sohva! =) Pidän kovasti muistakin kalusteistanne...

    VastaaPoista
  2. Miksei farkkuilla sais istua nahkasohvalla? =O

    VastaaPoista
  3. Maatuska: Toki saa istua farkuilla nahkasohvalla, mutta valkoiseen nahkasohvaan farkuista irtoaa väriä. Ei siis pysy valkoisena, ellei huolehdi puhdistuksesta ja suojauksesta hyvin. Saa siis nähdä kuinka kauan meidän sohva on valkoinen. :)

    VastaaPoista