keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kortteja ja elokuvia

Eilen saatiin miehen kanssa ahkeroitua kuusi paikoilleen ja nyt alkaa koti olla jouluasussaan. Pientä säätämistä vielä löytyy, mutta jouluiselta näyttää jo. Kuvia kodista luultavimmin huomenna, sillä tänä iltana olemme lähdössä Hobitti-elokuvaa katsomaan. :D

Olemme molemmat mieheni kanssa aikoinamme hurahtaneet LOTR -juttuihin ja kirjat on ahmittu useaan kertaan. Hobitti oli kirjana niin hauska, että suosittelen sitä kyllä mukavaksi luettavaksi kaikille vähänkin lapsenmielisille. Ehkä jopa vähän isommille lapsille luettavaksi iltasaduksi, varmasti viihtyisi vanhempi ja lapsi. :)

Eilen saatoin päätökseen myös joulukorttiaskartelun. Miten niin viimetipassa... ;) Noh enää pitäisi ne kuoret kirjoitella, jotta saadaan postiin. Tänä vuonna joulukorteissa leimasimella tehty kuusi ja vähän teippiä koristeena.


Mukavaa keskiviikkoa! <3


--


Today me and my husband are going to see the new Hobbit movie. I have been waiting it so long and finally it's here. :) Happy day!

Here's also a picture of our this years Christmas cards. Simple and easy to make, that was my goal and it was pretty much accomplished.

2 kommenttia:

  1. Hei! Hienon näköisiä kortteja, mistähän olet leimasimen löytänyt?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Leimasin löytyi Tiimarista. Minäkin sen netistä bongasin ja näytti minusta niin kivalta, että piti hankkia itsellekin. :)

      Poista