tiistai 11. joulukuuta 2012

Valkoisen Kodin joulua

Ehdin kuin ehdinkin pari kuvaa napata keittiön joulufiiliksestä. Tänään olisi tarkoitus nyt vihdoin kantaa se kuusi esille ja loput koristeet, kun tuo mies vaan töistä palailee. Toivottavasti huomenissa on jakaa muutama lisäkuva. :)

Nappasin mummolasta lähtiessämme (lue: pakotin miehen hakemaan) pari pientä kuusta matkaan ja ne pääsivät purkkeihin sulostuttamaan keittiötä ja olohuonetta. Hyasinttiostoksillakin on käyty, mutta vielä himottaisi muutama lisäsintti, niitä ei mun mielestä voi olla liikaa. ;D


Olohuoneessakin jotain uutta, joten yksi nopea näpsäisy sieltäkin.Nyt viimeistelemään joulukortteja, että saatais nekin vielä postiin.


--I managed to take some pictures of our kitchen’s little Christmas arrangement. I fetched two little fir trees from my parents’ forest and I love them. They smell so good and look super cute. 

I’ll try to get all the rest of our X-mas decorations in place today. And for all that to look really nice, our house could also benefit from an overall tidy up,
so that is on my to-do list too.  

15 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Asutaankohan me samassa maassa, kun teillä on niin valoisaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus! :)

   Meidän alakerta on melko valoinen, sillä isoja ikkunoita on vähän joka ilmansuuntaan suuntaan. Tosin pitempi valotusaika ja kuvankäsittelyohjelma auttaa vähän. ;)

   Poista
 2. Sinttejä ei todellakaan voi olla liikaa! Pikku kuusi on söötti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi ei. :) Tuntuu vaan, että nykyään nämä sintit ei tuoksu enää yhtä voimakkaasti kuin ennenmuinoin. Harmillista, sillä Hyasintin tuoksu on niitä varhaisimpia joulumuistoja.

   Poista
 3. Minulla on sinulle postia blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis sinulle! <3 Mielikin on tänään sellainen. Ehkä se joulu sieltä saapuu pikkuhiljaa. :)

   Poista
 5. Voi miten söpönen pikkukuusi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Kuusi on minustakin aika söpö, melkein säälitti kaataa se.

   Poista
 6. On tuo Tirup vaan niin täydellinen! <3 <3 *huokailen* :) Miten mie en muistanut että teillä nuo on, olen muistaakseni jo pari kertaa kommentoinutkin sinulle että ne on ihanat. :D Muisti pätkii jo nyt näköjään, lieneekö dementia kohta iskemässä. :)

  Kiitokset sinulle taas jeesistä! <3 Olet ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä nyt millään voi kaikkea muistaa. :)

   Minäkin tykkään tuoleista kyllä hirmuisesti. Nahka tuntuu ihanan pehmeältä ja tuoli näyttää kevyeltä, vaikka sinne helposti mahtuukin jalkoineen päivineen köllöttämään. :)

   Ite oot ihuna! :) <3

   Poista
 7. Mitä laattaa teillä on keittiössä/olohuoneessa? Minkä värinen sauma? Onko saumat pysyneet hyvin puhtaina arjessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on koko alakerrassa sama laatta, poislukien kodinhoitohuone ja wc, joissa lattian kaatojen vuoksi pienempi laattakoko. Laatta on Pukkilan Cotton Blanco. Laattaan olemme kyllä olleet aika tyytyväisiä, sillä se on hieman eläväpintaisen näköinen, joten kaikki lika ei heti siinä näy. Sävy on myös oikeasti kauniin viileän vaaleanharmaan ja valkoisen sekoitus, ei yhtään kellertävän valkoinen, niinkuin melkein kaikki muut valkoiset lattialaatat joita silloin katselimme.

   Saumana meillä on Mapein valkoinen saumausaine, joka ilmeisesti on aika kestävää. Ovathan saumat jo jonkinverran tummuneet paikoitellen kahden vuoden asumisen jälkeen. Tosin saumaharjalla pesten saa aika hyvää jälkeä ja taas hohtaa hetken aikaa. Enää en ehkä valitsisi ihan valkoista saumaa, vaan vaaleanharmaan niin selviäisin helpommalla. Meillä lisäksi unohtui saumoihin laittaa suoja-aine, joka olisi lian tarttumista hieman estänyt.

   Poista
  2. Kiitos kovasti vastauksesta!

   Poista