keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Valkoisen Kodin joulunuttu

Jouluvalmistelut ovat kiivaana käynnissä. Eilinen päivä tuli vietettyä kaupungilla erinäisissä pukin aputoimissa ja tänä iltana taidetaan jatkaa vielä. Raskasta, mutta kivaa. Kotona näyttää jo aikalailla jouluisalta ja luulisin, että enempää koristeita ei tänä vuonna esille pääse. Ellei, sitten jotain ihan täysin vastustamatonta satu mukaan.



Keittiön pöytäkuusi sai päälleen vielä punaisia puusydämiä ja hyasintti ympärilleen käpyjä ja tonttusen. Tigeristä löytyi nuo suloistakin suloisemmat kärpässienet. <3


Sohvalle kertyi rykelmä tyynyjä. Joukkoon pääsi niin punaista kuin ripaus vihreääkin. Minä pidän ihan hirveän paljon tästä perinteisestä jouluväriyhdistelmästä, ainakin kun kaikkea ei ole kuorrutettu sillä vaan sitä on mukana vain ripaus.


Yläkertakin sai oman kuusensa. Oikeastaan tämä kuusi on tuon meidän pienen neidon kuusi, mutta päätettiin se asentaa neidin huoneen sijasta tuohon aulaan.



Loppuun vielä pari näpsäystä illallan tunnelmasta.


Yläkerran rappusten tasanteella on iso lyhty, jossa sisällä patterivalot. Tosin tasanne on sen verran iso, että lyhty kaipaisi ehkä jotain muutakin seurakseen. Ehkä ensi vuodeksi keksin sille jotain kaveriksi.


Joko teidän kodillanne on joulupuku päällä kokonaisuudessaan?

16 kommenttia:

  1. Nii-in kaunista! ♥ Myös aiemmin esittelemäsi kuusi on juuri mun makuun, ihanan överijouluinen ♥ (tämä siis ehdottomasti positiivinen termi!). Myös omasta mielestäni punainen ja vihreä kuuluvat jouluun, hillitysti toki. Mutta mä nyt muutenkin tykkään niistä väreistä... :D

    Mulla on joulu vielä vaiheessa, lähinnä voisi siivota vähän ennen pyhiä vielä, ja vaikka muutaman kukkasen hankkia. ;) On vaan jatkuvasti liian kiire semmoiseen hommaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle ihana! :) <3 Hyvä termi tuo överijouluinen, sillä sitähän se on, mutta niiin ihana! ;)

      Minäkin olen sellainen salainen värinarkkari, että melkein kaikki värit on ihania mun mielestä. Tosin kotiin yritän niitä asettaa vähän hillitymmin, että en kyllästyisi niihin nopeasti. Ihan pelkkää valkoista ei meillä varmaan koskaan nähdä. :)

      Nyt sitten joulumusiikit raikaamaan ja luuttu käteen ja glögimuki toiseen. Näillä eväillä se siivouskin on aika hauskaa. :D

      Poista
  2. Kyllä on kaikki koristeet laitettu, hillitysti tosin. Minäkin tykkään perinteisistä joulun väreistä ja niistä se jouluinen fiilis syntyykin. Tein myös kaapeista löydön, mummon aikoinaan virkkaamat sydämen muotoiset pienet pöytäliinat valkoisena ja punaisena. Muistan, kun 10vuotta sitten en voinut kuvitellakaan laittavani niitä esille, mutta nyt on toisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana löytö! <3 Tuollaiset joulukoristeet joilla on sitä tunnearvoa ovat aina niitä parhaimpia.

      Minulle ovat nuo joulun perinteiset värit hiipineet uusiksi suosikeiksi. Ehkä ne tulivat vähän siksikin, kun ajattelin, että tahdon lapsen vuoksi tuoda kotiin perinteisempää joulufiilistä, mutta hiipivät samalla omaankin sydämeen. <3

      Poista
  3. Kaunista todellakin ja ihania yksityiskohtia, kuten nuo kärpässienet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille ihanat! Kärpässienet ovat melkein "syötävän" söpöt minunkin mielestäni! ;)

      Poista
  4. Tuo keittiön pöytäkuusi on jotenkin niiiiin symppis ja ihana. Muutenkin ihana jouluinen tunnelma teillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! :) Pöytäkuusi on minunkin lempparijuttuni meidän joulussa.

      Poista
  5. Oi, teidän kodin jouluasu on kyllä todella kaunis, yhtäaikaa moderni ja silti niin perinteisen jouluinen tunnelma. <3 Nuo kärpässienet ovat huippusuloisia, samoin pikkukuusi. :)

    Omaan kotiini en laita kovin paljon joulua, koska lähdemme joulunpyhiksi muualle, mutta ainakin muutaman tontun aion vielä laittaa jonnekin päin kotia kurkistelemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ginger! <3 Vähän sellaista perinteinen kohtaa modernin meillä olikin tämän joulun kanssa hakusessa. Onpas tosi kiva kuulla, että se fiilis välittyy muillekin. <3

      No meillä vähän sama tilanne, mutta jotenkin joulufiiliksen luomiseen pitää kotonakin vähän fiilistellä. :D

      Poista
  6. Mä kuolen kun toi Woods-tapetti on niin ihana!!!!

    Kuusi kannettiin tänään sisään, huomenna leivotaan opettajille limppuja ja viikonloppuna siivotaan ;) Koristeet jo paikoillaan mutta kuusen vuoro huomenissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos MURUHUTTU! <3 Woods-tapetti on munkin suosikkini, haluaisin laittaa sitä muuallekin talossa, mutta ehkä pitää välttää liikaa toistoa, niin ei se sulokkuus katoa. :D

      Poista
  7. Niin kaunista ja tunnelmallista! :)
    Mullakin on tänä vuonna keittiössä vähän perinteisempää punaista, olohuoneessa sitten valkoista, kultaa ja hopeaa. Viime päivinä olen hamstrannut alesta vielä joitakin vähän arvokkaampia koristeita puoleen hintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon littleB! :)<3

      Minäkin jotain koristeita löysin alesta ensi vuotta silmälläpitäen. Vielä kun ehtisi, aleihin perehtyä joulun jälkeen niin voisi tehdä huippulöytöjä. :)

      Poista
  8. Minkä nimistä tuo puutapetti on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annathan anteeksi, viestisi oli mennyt huomaamattani ihan ohitse. :(

      Tapetti on nimeltään Woods ja löytyy Cole & Son:n valikoimista. :)

      Poista