maanantai 17. joulukuuta 2012

Tannenbaum

Lupasin eilen illalla teille tuosta meidän kuusesta muutaman kuvan. Jos meillä muuten mennäänkin tälläisellä suht niukalla Skandinaavisella tyylillä niin kuusi ei sitten ole ihan sitä... Rakastan vaan niin paljon tuota kuusta, että olisi sääli se jättää laatikkoon lojumaan. Mielestäni se ansaitsee päästä esille.

Tänä vuonna puin kuusen punaisella ja valkoisella, pääsipä muutama koristenallekin kuuseen istumaan. :D Mustat ja hopeat koristeet jäivät laatikoihin odottamaan aikoja tulevia. Kuusen alustalle olisi ollut tosi hauska asetella muutamia paketteja ja muuta rekvisiittaa, mutta ne eivät tuon meidän pienen neidin vuoksi varmasti saisi olla rauhassa, joten ajattelin säästää hermojani ja mennään tänä vuonna riisutuin kuvion. Ehkä ensi vuonna sitten jo.

--

Here's our Christmas tree. This year I used red and white decorations, also some teddy bears found their place on the tree. As much as I like to decorate in Scandinavian style with few well selected items, our Christmas tree is something I don't want to change. It's big, bright and has a lot of decorations on it and I love it. :)


4 kommenttia:

 1. Onpas kauniin perinteisen näköinen kuusi ja ihanasti valoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis! :) <3

   Kuusessa on kiinteänä muistaakseni 700 pientä valoa, joten se kyllä tuikkii kauniisti. :)

   Poista
 2. Kaunis!
  Ja mukava huomata, että joku muukin kuin minä laittaa kuuseen vielä punaisia koristeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin ollut monena jouluna valkoisia ja hopeisia koristeita, mutta tänä vuonna tuo punainen täytti mun joulusydämen. :) Punaiset koristeet näyttävät vihreässä kuusessa niin suloisilta. <3

   Poista